Рецепт Борщ з ріпою фото

Борщ з ріпою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Червоний борщ на м'ясному бульйоні з достатком різних овочів. Рецептів приготування борщу тисячі, хочу запропонувати вдалий рецепт насиченого червоного борщу з ріпою і квасолею. Дуже смачно, спробуйте!

Опис приготування:

Сіль і перець додаємо за смаком. Консистенцію борщу корегуйте по собі. Буряк можна попередньо запекти, а потім, потерти і додати в борщ. Так колір борщу виходить яскравіше і більш насиченою, а смак краще.

  • Яловичина - 400-500 грам
  • Квасоля - 0, 5 склянки
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Капуста - 1 частина
  • Томат - 400 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 1-2 Щепоток
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 2 L
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
борщ з ріпою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти для борщу.
борщ з ріпою - фото крок 2
Готуємо бульйон. М'ясо кладемо в холодну воду і доводимо до кипіння. Перед закипанням з'являється піна, яку потрібно прибрати. Коли бульйон стане прозорим, додаємо сіль, лавровий лист, шматок цибулини і перець горошком.
борщ з ріпою - фото крок 3
Квасоля попередньо замочуємо, потім додаємо в каструлю. Готуємо на малому вогні під кришкою, приблизно, півтори години.
борщ з ріпою - фото крок 4
На сковороду з соняшниковою олією висипаємо порізану цибулю. Готуємо 3-4 хвилини.
борщ з ріпою - фото крок 5
Моркву та ріпу нарізаємо шматочками і додаємо в сковороду. Закінчено на невеликому Вогні, періодично помішуючи.
борщ з ріпою - фото крок 6
Картопля чистим, ріжемо і висипаємо в киплячий бульйон.
борщ з ріпою - фото крок 7
Через 15 хвилин після картоплі додаємо в бульйон капусту.
борщ з ріпою - фото крок 8
До овочів в сковороді додаємо тертий буряк.
борщ з ріпою - фото крок 9
Коли всі овочі готові, наливаємо в сковороду томат і доводимо до кипіння. Заправка готова. Перекладаємо її в борщ за 2-3 хвилини до вимкнення. Потім додаємо нарізаний часник, вимикаємо вогонь і наполягаємо борщ 20-30 хвилин.
борщ з ріпою - фото крок 10
Червоний борщ з ріпою готовий. Подаємо гарячим зі сметаною і часником. Смачного!

Схожі рецепти