Бутерброди з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з буряком - вегетаріанська закуска, яка підійде для сніданку або для перекусу. Якщо подати їх разом з овочевим салатом, то виходить дуже смачно!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати бутерброди з буряком. Замість майонезу бурякову пасту можна заправити сметаною. Рецепт простий, але страва виходить яскраве, ефектне на вигляд. Так що беріть на замітку!
- Буряк - 1 штука
- Тофу - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
Підготуйте всі інгредієнти. Буряк заздалегідь запечіть в духовці.
Натріть буряк на крупній тертці.
Додайте дрібно посічену зелень, тертий тофу і часник.
Заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.
Хліб підсушіть на сухій сковороді.
Викладіть бурякову пасту на хліб.
Бутерброди з буряком готові, смачного!