Рецепт Бутерброди відкриті фото

Бутерброди відкриті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Найпростіше блюдо - це бутерброди. Їх готують на швидку руку до сніданку, до приходу гостей. Можна використовувати будь-які продукти. Пропоную спробувати рецепт, як приготувати бутерброди відкриті.

Опис приготування:

Бутерброди - це відмінний варіант швидкого перекусу. Їх беруть на роботу або в школу. Все робиться дуже просто і швидко. Для приготування таких бутербродів не потрібно попередньо готувати всі продукти (наприклад, відварювати щось або смажити). Вершкове масло можна замінити який-небудь спеціальної намазуванням, яку з легкістю можна купити в магазині або приготувати вдома. А також можна додати і інших інгредієнтів, тих, що немає в рецепті.

  • Кнопка - 1 штука
  • Олія - 50 грам
  • Салат - 50 грам
  • Оселедець - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Майонез - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
бутерброди відкриті - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні продукти для приготування. Замість хліба краще використовувати батон.
бутерброди відкриті - фото крок 2
2. Батон нарізаємо по діагоналі, кожен шматочок намазуємо вершковим маслом.
бутерброди відкриті - фото крок 3
3. Своїм та тонко нарізаємо помідор (кружечками), моєму листя салату. На батон, змащений маслом, викладаємо лист салату, після нього у нас йде помідор, змащуємо майонезом і викладаємо зверху шматочок консервованої оселедця. Посипаємо бутерброд чорним меленим перцем і подаємо до столу.

Схожі рецепти