Бутерброди відкриті
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше блюдо - це бутерброди. Їх готують на швидку руку до сніданку, до приходу гостей. Можна використовувати будь-які продукти. Пропоную спробувати рецепт, як приготувати бутерброди відкриті.
Бутерброди - це відмінний варіант швидкого перекусу. Їх беруть на роботу або в школу. Все робиться дуже просто і швидко. Для приготування таких бутербродів не потрібно попередньо готувати всі продукти (наприклад, відварювати щось або смажити). Вершкове масло можна замінити який-небудь спеціальної намазуванням, яку з легкістю можна купити в магазині або приготувати вдома. А також можна додати і інших інгредієнтів, тих, що немає в рецепті.
- Кнопка - 1 штука
- Олія - 50 грам
- Салат - 50 грам
- Оселедець - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Майонез - 50 грам
- Чорний мелений перець - За смаком

1. Беремо всі необхідні продукти для приготування. Замість хліба краще використовувати батон.

2. Батон нарізаємо по діагоналі, кожен шматочок намазуємо вершковим маслом.

3. Своїм та тонко нарізаємо помідор (кружечками), моєму листя салату. На батон, змащений маслом, викладаємо лист салату, після нього у нас йде помідор, змащуємо майонезом і викладаємо зверху шматочок консервованої оселедця. Посипаємо бутерброд чорним меленим перцем і подаємо до столу.