Відкриті пиріжки «тура»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
М'які, смачні, красиві і дуже апетитні пиріжки! Приготуєте Ви їх дуже просто і швидко, головне дотримуватися всіх порад. В якості начинки візьмемо сир, яйце і ковбасу. Дуже смачно, заходите!
Опис приготування:
Такі пиріжки зможе зробити навіть молода і недосвідчена господиня. Тісто можна взяти Ваше улюблене дріжджове, та й начинку вибрати на свій смак. Раджу робити невеликі пиріжки, так буде легше переносити заготовки на деко. Заходьте, готуватимемо тури!
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 4 грами
- Борошно - 300 грам
- Кефір - 100 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Куряче яйце - 2 чайних ложки
- Сир твердий - 200 грам
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Чай - 50 мілілітрів (солодкий)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте дві столові ложки борошна з дріжджами і цукром. З'єднайте суху суміш з теплим молоком, перемішайте і залиште в теплому місці на 20 хвилин. Потім додайте кефір, масло і просіяне з розпушувачем борошно. Сформуйте з тіста кулю, викладіть в змащену маслом миску, накрийте рушником і поставте в тепле місце для підйому.
Розділіть тісто на порції, в залежності від бажаного розміру пиріжків і сформуйте кульки.
Розкачайте кожну кульку в овал і наріжте по краях горизонтально по 2 смуги тіста.
Скрутіть між собою смужки тесту з двох сторін.
Викладіть косички на краю овалу.
Защипніть краю і сформуйте тури.
Натріть сир на тертці, додайте дрібно нарізану ковбасу і сире яйце. Перемішайте і викладіть начинку в серединку заготовок. Накрийте пиріжки рушником і поставте в тепле місце для підйому.
Змастіть пиріжки міцним солодким чаєм і випікайте в гарячій духовці при 200 градусах протягом 20-30 хвилин до готовності. Потім змастіть маслом і дайте трохи полежати.
Смачного!