Рецепт Відкриті пиріжки «тура» фото

Відкриті пиріжки «тура»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'які, смачні, красиві і дуже апетитні пиріжки! Приготуєте Ви їх дуже просто і швидко, головне дотримуватися всіх порад. В якості начинки візьмемо сир, яйце і ковбасу. Дуже смачно, заходите!

Опис приготування:

Такі пиріжки зможе зробити навіть молода і недосвідчена господиня. Тісто можна взяти Ваше улюблене дріжджове, та й начинку вибрати на свій смак. Раджу робити невеликі пиріжки, так буде легше переносити заготовки на деко. Заходьте, готуватимемо тури!

  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 4 грами
  • Борошно - 300 грам
  • Кефір - 100 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Куряче яйце - 2 чайних ложки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Ковбаса копчена - 100 грам
  • Чай - 50 мілілітрів (солодкий)
відкриті пиріжки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
відкриті пиріжки
Змішайте дві столові ложки борошна з дріжджами і цукром. З'єднайте суху суміш з теплим молоком, перемішайте і залиште в теплому місці на 20 хвилин. Потім додайте кефір, масло і просіяне з розпушувачем борошно. Сформуйте з тіста кулю, викладіть в змащену маслом миску, накрийте рушником і поставте в тепле місце для підйому.
відкриті пиріжки
Розділіть тісто на порції, в залежності від бажаного розміру пиріжків і сформуйте кульки.
відкриті пиріжки
Розкачайте кожну кульку в овал і наріжте по краях горизонтально по 2 смуги тіста.
відкриті пиріжки
Скрутіть між собою смужки тесту з двох сторін.
відкриті пиріжки
Викладіть косички на краю овалу.
відкриті пиріжки
Защипніть краю і сформуйте тури.
відкриті пиріжки
Натріть сир на тертці, додайте дрібно нарізану ковбасу і сире яйце. Перемішайте і викладіть начинку в серединку заготовок. Накрийте пиріжки рушником і поставте в тепле місце для підйому.
відкриті пиріжки
Змастіть пиріжки міцним солодким чаєм і випікайте в гарячій духовці при 200 градусах протягом 20-30 хвилин до готовності. Потім змастіть маслом і дайте трохи полежати.
відкриті пиріжки
Смачного!

Схожі рецепти