Бутерброд з чорною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Більшого делікатесу ніж бутерброд з чорною ікрою і придумати важко! Особливо в наші дні! Раніше ікру їли ложками, срібними і позолоченими, а зараз ми робимо у свята маленькі бутербродики!
Як бачимо є безліч варіантів зробити бутерброд з чорною ікрою. В будь-якому випадку, чорну ікру потрібно їсти в урочистій і красивій обстановці. Я люблю робити ікряні закуски залучаючи ще й червону ікру і ікру минтая! Огірок і лимон найкращим чином поєднується з солоною ікрою. Рекомендую годувати в першу чергу ікрою дітей і хворих, а гостям вже що дістанеться! Успіхів і приємного апетиту!
- Ікра чорна - 100 грам
- Багет - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Огірок - 1 штука (по бажанню)
- Лосось слабосоленої - 100 грам
- Яйце відварне - 1 штука
Найпростіший спосіб подати чорну ікру- хліб намазати маслом і покласти ложечку ікри.
Для тих, хто худне підійде бутерброд на огірку.
Відмінна барвиста ідея для святкового столу або романтичного сніданку з шампанським.
Чудовий бутерброд на житньому хлібі з маслом і сьомгою, прикрашений половинкою яйця з чорною ікрою підходить, щоб остаточно вразити уяву і смак гостей.
Якщо ви можете собі дозволити, то ось відмінна ідея для сніданку!