Бутерброд з чорною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
На обід
, На вечерю
, На святковий стіл
, День народження
, Романтична вечеря
, Святковий обід
, Новий рік
, Різдво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Більшого делікатесу ніж бутерброд з чорною ікрою і придумати важко! Особливо в наші дні! Раніше ікру їли ложками, срібними і позолоченими, а зараз ми робимо у свята маленькі бутербродики!
Опис приготування:
Як бачимо є безліч варіантів зробити бутерброд з чорною ікрою. В будь-якому випадку, чорну ікру потрібно їсти в урочистій і красивій обстановці. Я люблю робити ікряні закуски залучаючи ще й червону ікру і ікру минтая! Огірок і лимон найкращим чином поєднується з солоною ікрою. Рекомендую годувати в першу чергу ікрою дітей і хворих, а гостям вже що дістанеться! Успіхів і приємного апетиту!
- Ікра чорна - 100 грам
- Багет - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Огірок - 1 штука (по бажанню)
- Лосось слабосоленої - 100 грам
- Яйце відварне - 1 штука
Найпростіший спосіб подати чорну ікру- хліб намазати маслом і покласти ложечку ікри.
Для тих, хто худне підійде бутерброд на огірку.
Відмінна барвиста ідея для святкового столу або романтичного сніданку з шампанським.
Чудовий бутерброд на житньому хлібі з маслом і сьомгою, прикрашений половинкою яйця з чорною ікрою підходить, щоб остаточно вразити уяву і смак гостей.
Якщо ви можете собі дозволити, то ось відмінна ідея для сніданку!