Кефір з чорною смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Кефір з чорною смородиною - це багатий вітамінами і дуже смачний коктейль-смузі. Він відрізняється простотою приготування і особливо корисний в період весняного авітамінозу.
Якщо ви використовуєте свіжу, а не замороженную смородину, то для отримання коктейлю щільнішої консистенції кефір варто використовувати охолоджений, або додати в нього пару кубиків льоду при збиванні в блендері або комбайні.
Для отримання напою більш ніжної консистенції, черносмородиновое пюре можна перетерти через сито, тим самим позбувшись від шматочків шкірки і кісточок, але не варто забувати, що в цих частинах ягід міститься величезна кількість корисних речовин.
- Чорна смородина - 300 грам (свіжа або заморожена)
- Кефір 1% - 500 мілілітрів
- Мед - За смаком (можна замінити цукром)
1. Вимити смородину і відкинути її на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини. Помістити в блендер і збити до пюреобразного стану.
2. До отриманого пюре додати кефір і мед, повторно збити в блендері.
3. Готовий напій розлити в стакани і прикрасити по своєму смаку, наприклад - ягодами, кокосовою стружкою, листочками м'яти.