Морозиво з чорною смородиною
(покроковий рецепт з фото)
У спекотні місяці року апетиту зовсім немає, хочеться лише рятуватися від спеки холодними напоями та морозивом. Замість покупного рекомендую приготувати дуже смачне домашнє морозиво з чорною смородиною.
Домашнє морозиво з чорною смородиною готується на "раз-два-три" .
1. В одній посудині гарненько збиваємо вершки, в інший - яйця з цукровою пудрою.
2. З'єднуємо збиті вершки, яєчну суміш і подрібнену до стану пюре чорну смородину. Гарненько перемішати.
3. Розлити суміш по формах і відправити в морозилку на 12 годин.
Морозиво з чорною смородиною готове Приємного апетиту!
- Яйце - 2 штуки
- Цукрова пудра - 200 мілілітрів
- Чорна смородина - 200 мілілітрів
- Вершки жирні - 500 мілілітрів
1. В одній посудині гарненько збиваємо вершки, в інший - яйця з цукровою пудрою.
2. З'єднуємо збиті вершки, яєчну суміш і подрібнену до стану пюре чорну смородину. Гарненько перемішати.
3. Розлити суміш по формах і відправити в морозилку на 12 годин.
Морозиво з чорною смородиною готове Приємного апетиту!