Рецепт Торт «Бутерброд з ікрою» фото

Торт «Бутерброд з ікрою»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Желатин
На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Оригінальний торт "бутерброд з ікрою" робить моя невістка. Причому, вона відразу ставить його на стіл, на самому початку гуляння. Гості не завжди розуміють, що це за бутерброд такий - один на всіх!


Щоб зробити "ікру", візьміть помаранчеве желе або червоне, але тоді додайте трохи жовтої харчової фарби. Води для желе беріть в три рази менше, ніж потрібно за інструкцією. Готове гаряче желе наберіть в звичайний медичний шприц без голки, 20 мл і по крапельці видавлюйте з нього желе в стакан з рослинним маслом, охолодженим до білого кольору. Масло беріть без запаху. За годину-дві до "виробництва ікри" масло треба розлити в 3-4 великих одноразових склянки і поставити в морозилку. Потім це масло можна використовувати в приготуванні їжі.

Якщо желе ллється зі шприца значить почекайте поки воно трохи застигне, або ви можете розмістити фотографії занадто багато води. Відразу все склянки з маслом не витягуйте з морозилки, в міру нагрівання масла міняйте стаканчики. Ікру зціджувати через ситечко, викладаємо на паперову серветку, щоб масло вбралося. Obsohshie ikrinki sortiruem: красиві - торт, хвостаті і некондицию - на переплавку. "ікру" можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яйце - 4 штуки (бісквіт)
  • Цукор - 2 склянки (бісквіт)
  • Масло рослинне - 1 Склянка (бісквіт)
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки (бісквіт)
  • Пакетик ванілі - 1 штука (бісквіт)
  • Борошно - 2 склянки (бісквіт)
  • Пакетик розпушувача - 1 штука (бісквіт)
  • Вершкове масло - 400 штук (крем)
  • Згущене молоко - 300 грам (крем)
  • Какао - 4 Ст. Ложки (крем)
  • Вершкове масло - 200 грам (ган)
  • Згущене молоко - 1-2 Ст. Ложок (ган)
  • Вершки 35% - 250 мілілітрів (прикраса)
  • Згущене молоко - 2 Ст. Ложки (прикраса)
  • Олія соняшникова - 500 мілілітрів (прикраса)
  • Желе - 1 штука (пачка, прикраса)
  • Мастика - За смаком (прикраса)
торт
Яйця збити з цукром, додати масло, розпушувач, ванілін, какао-порошок і борошно. Тісто вилити на прямокутний лист і випікати бісквіт.
торт
З масла, згущеного молока і какао збити крем.
торт
Бісквіт розділити на 2-3 коржі і промазати кремом. Охолодити в холодильнику.
торт
Бісквіту надати форму бутерброда, боки обмазати маслом збитим зі згущеним молоком.
торт
Обробити боки торта мастикою. Біла мастика підфарбована харчовими барвниками.
торт
Верх торта прикрасьте збитими вершками зі згущеним молоком.
торт
Желатин розчинити у воді. Води взяти в три рази менше, ніж за інструкцією.
торт
За допомогою шприца і охолодженого соняшникової масло зробіть ікринки з желе.
торт
Прикрасьте торт желе і дарчим табличкою з мастики, якщо є привід!

Схожі рецепти