Торт «Бутерброд з ікрою»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний торт "бутерброд з ікрою" робить моя невістка. Причому, вона відразу ставить його на стіл, на самому початку гуляння. Гості не завжди розуміють, що це за бутерброд такий - один на всіх!
Щоб зробити "ікру", візьміть помаранчеве желе або червоне, але тоді додайте трохи жовтої харчової фарби. Води для желе беріть в три рази менше, ніж потрібно за інструкцією. Готове гаряче желе наберіть в звичайний медичний шприц без голки, 20 мл і по крапельці видавлюйте з нього желе в стакан з рослинним маслом, охолодженим до білого кольору. Масло беріть без запаху. За годину-дві до "виробництва ікри" масло треба розлити в 3-4 великих одноразових склянки і поставити в морозилку. Потім це масло можна використовувати в приготуванні їжі.
Якщо желе ллється зі шприца значить почекайте поки воно трохи застигне, або ви можете розмістити фотографії занадто багато води. Відразу все склянки з маслом не витягуйте з морозилки, в міру нагрівання масла міняйте стаканчики. Ікру зціджувати через ситечко, викладаємо на паперову серветку, щоб масло вбралося. Obsohshie ikrinki sortiruem: красиві - торт, хвостаті і некондицию - на переплавку. "ікру" можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 4 штуки (бісквіт)
- Цукор - 2 склянки (бісквіт)
- Масло рослинне - 1 Склянка (бісквіт)
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки (бісквіт)
- Пакетик ванілі - 1 штука (бісквіт)
- Борошно - 2 склянки (бісквіт)
- Пакетик розпушувача - 1 штука (бісквіт)
- Вершкове масло - 400 штук (крем)
- Згущене молоко - 300 грам (крем)
- Какао - 4 Ст. Ложки (крем)
- Вершкове масло - 200 грам (ган)
- Згущене молоко - 1-2 Ст. Ложок (ган)
- Вершки 35% - 250 мілілітрів (прикраса)
- Згущене молоко - 2 Ст. Ложки (прикраса)
- Олія соняшникова - 500 мілілітрів (прикраса)
- Желе - 1 штука (пачка, прикраса)
- Мастика - За смаком (прикраса)