Буряк з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай на зиму я готую багато різної консервації і сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування буряка з цибулею на зиму, який недавно вичитав в інтернеті.
Приготувати буряк і цибулю на зиму в домашніх умовах дуже просто. Для цього треба в два прийоми відварити овочі, спочатку окремо, потім разом і з добавками.
- Буряк - 3-4 кілограм
- Цибуля - 5-6 штук
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Моєму, чистим, варимо буряк. Очищаємо цибулю від шкірки.
Тепер треба натерти овочі на тертці.
Тепер відварюємо салат. Заливаємо в каструлю склянку кип'яченої води з рослинним маслом. Коли рідина закипить, кидаємо туди буряк і цибулю. За смаком додаємо сіль і цукор. Варимо близько 10 хвилин, постійно помішуючи. В останню хвилину варіння додаємо оцет і знову помішувати.
Прийшов час розсортувати соління по банкам. Попередньо обов'язково стерилізують їх. Закочуйте банку відразу після того, як залили всередину салат.
Залишилося тільки перевернути банки до повного охолодження. Консервацію зберігати в прохолодному місці.