Рецепт Буряк з цибулею на зиму фото

Буряк з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зазвичай на зиму я готую багато різної консервації і сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування буряка з цибулею на зиму, який недавно вичитав в інтернеті.

Опис приготування:

Приготувати буряк і цибулю на зиму в домашніх умовах дуже просто. Для цього треба в два прийоми відварити овочі, спочатку окремо, потім разом і з добавками.

  • Буряк - 3-4 кілограм
  • Цибуля - 5-6 штук
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
буряк з цибулею на зиму - фото крок 1
Моєму, чистим, варимо буряк. Очищаємо цибулю від шкірки.
буряк з цибулею на зиму - фото крок 2
Тепер треба натерти овочі на тертці.
буряк з цибулею на зиму - фото крок 3
Тепер відварюємо салат. Заливаємо в каструлю склянку кип'яченої води з рослинним маслом. Коли рідина закипить, кидаємо туди буряк і цибулю. За смаком додаємо сіль і цукор. Варимо близько 10 хвилин, постійно помішуючи. В останню хвилину варіння додаємо оцет і знову помішувати.
буряк з цибулею на зиму - фото крок 4
Прийшов час розсортувати соління по банкам. Попередньо обов'язково стерилізують їх. Закочуйте банку відразу після того, як залили всередину салат.
буряк з цибулею на зиму - фото крок 5
Залишилося тільки перевернути банки до повного охолодження. Консервацію зберігати в прохолодному місці.

Схожі рецепти