Буряк тушкована з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
В наші дні дуже багато людей відязикалися від вживання м'яса. Ну, що ж, це їх повне право! Для вегетаріанців є чудовий рецепт овочевого страви з буряка, морква, лука і яблука. Спробуйте!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування буряка, тушкованої з морквою і цибулею. Блюдо виходить дуже насиченим, з приємною кислинкою (якщо використовуєте кисле яблучко). Тушкована буряк з овочами подається до столу в холодному вигляді. Хай щастить!
- Буряк - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 500 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Всі овочі очистіть, промийте і натріть на тертці, крім цибулі, його поріжте. Обсмажуйте овочі на середньому вогні 10 хвилин.
Додайте томатну пасту, цукор і сіль. Влийте воду, щоб вкрилися овочі. Перемішайте і продовжуйте тушкувати на повільному вогні 1 час.
Для 15 хвилин до готовності додайте терте яблуко. Перемішайте.
Готову страву зніміть з вогню, повністю остудіть і поставте в холодильник. Подавайте до столу холодним. Смачного!