Рецепт Буряк тушкована з морквою і цибулею фото

Буряк тушкована з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В наші дні дуже багато людей відязикалися від вживання м'яса. Ну, що ж, це їх повне право! Для вегетаріанців є чудовий рецепт овочевого страви з буряка, морква, лука і яблука. Спробуйте!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування буряка, тушкованої з морквою і цибулею. Блюдо виходить дуже насиченим, з приємною кислинкою (якщо використовуєте кисле яблучко). Тушкована буряк з овочами подається до столу в холодному вигляді. Хай щастить!

  • Буряк - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
буряк тушкована з морквою і цибулею - фото крок 1
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Всі овочі очистіть, промийте і натріть на тертці, крім цибулі, його поріжте. Обсмажуйте овочі на середньому вогні 10 хвилин.
буряк тушкована з морквою і цибулею - фото крок 2
Додайте томатну пасту, цукор і сіль. Влийте воду, щоб вкрилися овочі. Перемішайте і продовжуйте тушкувати на повільному вогні 1 час.
буряк тушкована з морквою і цибулею - фото крок 3
Для 15 хвилин до готовності додайте терте яблуко. Перемішайте.
буряк тушкована з морквою і цибулею - фото крок 4
Готову страву зніміть з вогню, повністю остудіть і поставте в холодильник. Подавайте до столу холодним. Смачного!

Схожі рецепти