Тушкована буряк з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо готувати страву за допомогою гасіння, то в ньому зберігається багато вітамінів. Я просто обожнюю гасити овочі. Пробую постійно нові поєднання продуктів, знаходжу цікаві рішення.
За інструкцією нижче я описала, як приготувати тушковану буряк з морквою. Ео просто полезнейшее блюдо, яке не так вже й довго готувати. Подавайте його своїм діткам, оскільки саме буряк при тепловій обробці залишає найбільшу кількість вітамінів. Як не крути, це ще й смачно.
- Буряк - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Томатний сік - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Очистіть моркву і буряк. Натріть їх на крупній тертці. Лук теж почистіть і наріжте півкільцями.
Тепер розігрійте сковороду з маслом, обсмажте на ній цибулю (7 хвилин) до м'якого стану. Потім додайте до нього моркву і буряк. Вливши трохи води, Тушіте 20 хвилин.
Якщо починає підгоряти, підливайте потроху воду. Для 5 хвилин до готовності додайте томатний сік, сіль і перець. Смачного!