Буряк тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Як правило, з буряка і чорносливу готують різні смачні салати. Пропоную приготувати дуже цікаве блюдо з тих же інгредієнтів. Буряк гаситься з чорносливом на рослинній олії. Дуже смачно
Буряк, тушкована з чорносливом в домашніх умовах - повноцінне блюдо, яке підійде на обід або на вечерю. Не можна сказати, що воно дуже ситне, Проте, виходить дуже смачно. Кількість цукру і солі регулюйте самостійно, в залежності від ваших смакових пристрастей. Хай щастить!
- Буряк - 1 штука
- Вода кип'ячена - 75 мілілітрів
- Чорнослив - 70 грам (без кісточок)
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком
Ретельно промийте буряк і чорнослив.
Буряк очищаємо.
Трьом буряк на крупній тертці.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Гасіть буряк 5-6 хвилин, помішуючи.
Тонкими смужками нарізаємо чорнослив. Додаємо його до буряка, перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 30 хвилин. Постійно перемішуємо буряк лопаткою і по чуть-чуть додаємо воду. В кінці кладемо цукор і сіль, перемішуємо.
Смачного!