Рецепт Буряк тушкована з чорносливом фото

Буряк тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як правило, з буряка і чорносливу готують різні смачні салати. Пропоную приготувати дуже цікаве блюдо з тих же інгредієнтів. Буряк гаситься з чорносливом на рослинній олії. Дуже смачно

Опис приготування:

Буряк, тушкована з чорносливом в домашніх умовах - повноцінне блюдо, яке підійде на обід або на вечерю. Не можна сказати, що воно дуже ситне, Проте, виходить дуже смачно. Кількість цукру і солі регулюйте самостійно, в залежності від ваших смакових пристрастей. Хай щастить!

  • Буряк - 1 штука
  • Вода кип'ячена - 75 мілілітрів
  • Чорнослив - 70 грам (без кісточок)
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло рослинне - За смаком
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 1
Ретельно промийте буряк і чорнослив.
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 2
Буряк очищаємо.
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 3
Трьом буряк на крупній тертці.
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 4
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Гасіть буряк 5-6 хвилин, помішуючи.
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 5
Тонкими смужками нарізаємо чорнослив. Додаємо його до буряка, перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 30 хвилин. Постійно перемішуємо буряк лопаткою і по чуть-чуть додаємо воду. В кінці кладемо цукор і сіль, перемішуємо.
буряк тушкована з чорносливом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти