Тушкована буряк з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Ви почали нове життя, вирішили сісти на дієту, щоб відкоригувати свою вагу? покажу, як приготувати тушковану буряк з чорносливом. Це смачне і поживне блюдо з мінімальною кількістю калорій.
Перед вами шикарний рецепт приготування буряка. Поєднання буряка, чорносливу та квашеної капусти в результаті дасть вегетаріанське пісне дієтичне блюдо з великим вмістом мікроелементів і клітковини. Приготування не забере у вас багато часу і не зажадає особливих кулінарних навичок. Страву можна їсти як самостійне, а також використовувати як гарнір до м'яса. Ваші рідні оцінять його по достоїнству.
- Буряк - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Квашена капуста - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорнослив - 12 штук
- Часник - 2 зубчики
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- М'ясний бульйон - За смаком
1. Перед тим, як приготувати тушковану буряк з чорносливом, помийте овочі, поріжте цибулю кубиками, буряк - брусочками. Нагрійте бульйон.
2. Візьміть сковорідку, розжарити, нагрійте рослинну олію і опустіть в нього цибулю. Злегка тушкуйте, зменшіть полум'я на плиті і додайте порізану буряк. Перемішайте.
3. Буряк залийте гарячим бульйоном. Накрийте кришкою, зменшіть полум'я і тушкуйте протягом чверті години. Промийте квашену капусту.
4. Візьміть чорнослив, дрібно наріжте і додайте в сковорідку, туди ж покладіть капусту. Перемішайте і тушкуйте ще хвилин 10.
5. Почистіть і подрібніть часник, додайте його в сковорідку, приправити сіллю, поперчіть, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин. Вимкніть вогонь і залиште страву остигати. Тушкована буряк з чорносливом готова. Смачного.