Буряк тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт приготування буряка з чорносливом, часником і яблуком. Виходить дуже смачно і корисно. Таку буряк можна подати як доповнення до основної страви.
Найважливіше - вибрати гарну буряк, саме від цього залежить смак страви. Пропорції інгредієнтів можна коригувати на свій смак. Якщо любите насичений смак часнику, додайте пару зубчиків свіжого часнику в уже готову страву.
- Буряк - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Яблуко - 1 штука
- Чорнослив - 10-12 штук
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Цибулю нарізаємо тонко.
Буряк чистимо і нарізаємо соломкою.
У мультиварку наливаємо соняшникову олію, додаємо цибулю і буряк.
Додаємо чорнослив і нарізане великими шматками яблуко.
Додаємо часник, насипаємо сіль і перець.
Готуємо 30 хвилин. Функція гасіння.
Готуємо 30 хвилин. Функція гасіння.
Буряк тушкована в мультиварці готова. Смачного!