Рецепт Буряк, тушкована з цибулею фото

Буряк, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Дуже просте і смачне блюдо, яке особливо актуально восени, коли сезон буряка в самому розпалі. Користь цього овоча важко переоцінити. Тому буряк повинна бути на столі у кожного!

Цікавитесь, як приготувати буряк, тушковану з луком? Ця проста і смачна закуска буде дуже до речі під час вечері. Вона корисна і яскрава. Вітаміни, які містяться в буряку, дуже необхідні в осінньо-зиязикай період.

  • Буряк - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Оцет, сіль, кріп - За смаком
буряк, тушкована з цибулею - фото крок 1
Очистіть цибулю від лушпиння, наріжте полуколечкамі або дрібніше. Розігрійте пательню з товстим дном, додайте оливкову або соняшникову олію. Обсмажте цибулю до м'якості і золотистого відтінку.
буряк, тушкована з цибулею - фото крок 2
Буряк гарненько вимийте. Очистіть овочі від шкірки, наріжте соломкою. Можна натерти буряк на крупній тертці, тоді час її приготування зменшиться приблизно вдвічі. Додайте буряк в сковорідку.
буряк, тушкована з цибулею - фото крок 3
Додайте в сковорідку трохи води, влийте винний або виноградний оцет. Гасіть під закритою кришкою протягом п'ятнадцяти хвилин. В кінці посоліть блюдо. Подавайте, прикрасивши буряк рубаним кропом.

Схожі рецепти