Рецепт Буряк по-корейськи на зиму фото

Буряк по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Літні
Заготовки, Консервація

Якщо ви любите робити різноманітні овочеві заготовки, то поспішаю запропонувати вам дуже цікавий спосіб, як приготувати буряк по-корейськи на зиму. Неймовірно ароматна і пікантна, пальчики оближеш!

Сезонні заготовки на зиму - моя слабкість: я їх дуже люблю їсти, але часом не менш лінуюся робити Сьогодні розповім вам про чудову заготовку буряка, яка не стане для вас нездійсненною місією, але однозначно порадує взимку.

  • Буряк - 1 кілограм
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Червоний перець - 1/2 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
1
Буряк вимийте як слід, викладіть в каструлю з водою і доведіть до кипіння.
2
Варіть на повільному вогні хвилин 12-15 (в залежності від розміру буряка). Після зніміть з вогню і поставте під холодну воду.
3
Очистіть буряк, натріть її на тертці. Додайте цукор, сіль, оцет. Перемішайте і розкладіть по стерилізованим баночках.
4
На сковороді розігрійте олію. Викладіть пропущений через прес часник, два види перцю, koriandr. Обсмажте буквально кілька секунд, поки не з'явиться інтенсивний аромат.
5
Розлийте ароматне масло по банках, накрийте їх кришками і відправте в каструлю з водою для стерилізації.
6
Стерилізується буряк по-корейськи на зиму в домашніх умовах близько 10 хвилин. Після можна закатати баночки і укутати, залишивши до повного охолодження.

Схожі рецепти