Буряк по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, з цим рецептом Америку я не відкрию, але запропоную ще один цікавий варіант простого і оригінального салату - буряка по-корейськи.
Вперше я спробувала буряк по-корейськи в складі салату на весіллі. Я була здивована, що така буряк не тільки їстівна, але і дуже смачна. З тих пір я готую буряк по-корейськи і подаю її в якості окремої закуски. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати буряк по-корейськи. Загалом, процес приготування практично нічим не відрізняється від приготування традиційної корейської моркви. Додаються ті ж інгредієнти, спеції. Ось тільки колір салат має замість яскраво-оранжевого - насичено-червоний.
- Буряк - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3 чайних ложки
- Приправа для корейської моркви - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Буряк очистіть і натріть на спеціальній тертці соломкою.
3. У миску з натертої буряком видавіть часник, всипте приправу для корейської моркви. Замість цієї приправи можна використовувати коріандр, перець червоний, чорний перець, паприку в рівних кількостях.
4. Додайте сіль і цукор.
5. Влийте в салат оцет і соняшникову олію.
6. Добре перемішайте все і відправте в холодильник мінімум на 3 годину. Після закінчення цього часу буряк по-корейськи буде готова до використання.