Смажена буряк
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати буряк, але не визначилися, яким чином, тоді я розповім вам, як приготувати смажену буряки оригінально і смачно. Точніше - ми будемо готувати бурякові котлети.
Такі котлети виходять дуже смачними, а також слугуватимуть прекрасним різноманітністю у вигляді гарніру. Якщо ви не вживаєте смаженого, можете запекти їх в духовці. Подавайте котлети зі сметаною або часниковим соусом. Смачного!
- Буряк - 6 штук
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
1
Ізюм замочіть в теплій воді на 20 хвилин. Цибулю очистіть, подрібніть і обсмажте на олії близько 4 хвилин.
2
Буряк відваріть і натріть на крупній тертці, відіжміть сік.
3
У мисці змішайте буряк, яйця, цибуля, борошно, родзинки і сіль. Все добре перемішайте.
4
З отриманого фаршу сформуйте котлети, обсмажте їх з 2 сторін до готовності.