Фарширована буряк
(покроковий рецепт з фото)
Одне з простих, смачних і доступних страв або закусок - фарширована буряк. Фарширувати буряк можна різноманітними начинками - це можуть бути м'ясні делікатеси, гриби, сири, сир і т.Д.
Буряк для рецепта можна попередньо відварити або запекти, як вам більше подобається. Для начинки візьмемо сир, зелень і ароматні спеції. Трохи йогурту або сметани додадуть закусці соковитості. Подавайте до столу такий варіант страви в якості обіду або вечері.
- Буряк - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Кріп - 15 грам
- Йогурт - 30 грам
- Сіль, перець, паприка, сухий часник - 2 грами
Підготуйте всі продукти за списком.
Сир виберіть смачний, жирний, перетріть його, щоб він був дрібнозернистим. Перекладіть сир в миску.
Кріп сполосніть, просушіть. Наріжте кріп дрібно і додайте в сир.
Заправте сир сіллю, перцем, додайте сухий часник і паприку. Перемішайте все.
Буряк попередньо відваріть або запечіть, ostudite і чистий. Розріжте буряк навпіл, видаліть внутрішню частину буряка.
Наповніть буряки приготовленої сумішшю сиру.
Полийте буряк йогуртом або сметаною, подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!