Рецепт Фарширована буряк фото

Фарширована буряк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одне з простих, смачних і доступних страв або закусок - фарширована буряк. Фарширувати буряк можна різноманітними начинками - це можуть бути м'ясні делікатеси, гриби, сири, сир і т.Д.

Опис приготування:

Буряк для рецепта можна попередньо відварити або запекти, як вам більше подобається. Для начинки візьмемо сир, зелень і ароматні спеції. Трохи йогурту або сметани додадуть закусці соковитості. Подавайте до столу такий варіант страви в якості обіду або вечері.

  • Буряк - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Кріп - 15 грам
  • Йогурт - 30 грам
  • Сіль, перець, паприка, сухий часник - 2 грами
фарширована буряк - фото крок 1
Підготуйте всі продукти за списком.
фарширована буряк - фото крок 2
Сир виберіть смачний, жирний, перетріть його, щоб він був дрібнозернистим. Перекладіть сир в миску.
фарширована буряк - фото крок 3
Кріп сполосніть, просушіть. Наріжте кріп дрібно і додайте в сир.
фарширована буряк - фото крок 4
Заправте сир сіллю, перцем, додайте сухий часник і паприку. Перемішайте все.
фарширована буряк - фото крок 5
Буряк попередньо відваріть або запечіть, ostudite і чистий. Розріжте буряк навпіл, видаліть внутрішню частину буряка.
фарширована буряк - фото крок 6
Наповніть буряки приготовленої сумішшю сиру.
фарширована буряк - фото крок 7
Полийте буряк йогуртом або сметаною, подавайте до столу.
фарширована буряк - фото крок 8
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти