Буряк фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітніть повсякденний обід або святковий стіл нової закускою з фаршированої буряка. Доступні продукти і мінімум зусиль. Адже це так цінно в нашому ритмі життя.
Найкраще якщо буряк буде попередньо запеченої в духовці. При такому способі вона менш водяниста і не відсікає зайву рідину. Для начинки, ви можете взяти будь-яку солону рибу і будь-який сир, аж до сирного. Фантазуйте!
- Буряк запечена - 2 штуки
- Сир твердий - 70 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Оселедець солоний, філе - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Буряк має бути заздалегідь запеченої і повністю охолодженої.
2. Філе оселедця наріжте маленьким кубиком, додайте подрібнену цибулю і перемішайте.
3. Очистіть буряк, розріжте навпіл і за допомогою ложки дістаньте серединку, надавши форму "миски" .
4. На тертці натріть серединку від буряка, змішайте з дрібно натертим сиром і заправте по смаку майонезом. Перемішайте.
5. Фаршируйте буряк. Першим шаром покладіть оселедець з цибулею, потім буряково-сирну масу, потім знову оселедець з цибулею, буряково-сирна маса і посипте
Злегка тертим сиром. Прикрасьте зеленню.
Злегка тертим сиром. Прикрасьте зеленню.
6. Закуску подавайте відразу ж після приготування.
7. Смачного!