Рецепт Буряк фарширована фото

Буряк фарширована
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 32 хв.

Урізноманітніть повсякденний обід або святковий стіл нової закускою з фаршированої буряка. Доступні продукти і мінімум зусиль. Адже це так цінно в нашому ритмі життя.

Опис приготування:

Найкраще якщо буряк буде попередньо запеченої в духовці. При такому способі вона менш водяниста і не відсікає зайву рідину. Для начинки, ви можете взяти будь-яку солону рибу і будь-який сир, аж до сирного. Фантазуйте!

  • Буряк запечена - 2 штуки
  • Сир твердий - 70 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Оселедець солоний, філе - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
буряк фарширована - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Буряк має бути заздалегідь запеченої і повністю охолодженої.
буряк фарширована - фото крок 2
2. Філе оселедця наріжте маленьким кубиком, додайте подрібнену цибулю і перемішайте.
буряк фарширована - фото крок 3
3. Очистіть буряк, розріжте навпіл і за допомогою ложки дістаньте серединку, надавши форму"миски" .
буряк фарширована - фото крок 4
4. На тертці натріть серединку від буряка, змішайте з дрібно натертим сиром і заправте по смаку майонезом. Перемішайте.
буряк фарширована - фото крок 5
5. Фаршируйте буряк. Першим шаром покладіть оселедець з цибулею, потім буряково-сирну масу, потім знову оселедець з цибулею, буряково-сирна маса і посипте
Злегка тертим сиром. Прикрасьте зеленню.
буряк фарширована - фото крок 6
6. Закуску подавайте відразу ж після приготування.
буряк фарширована - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти