Булочки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Булочки за цим рецептом - найкраща несолодка випічка в моєму рейтингу. Зараз і ви побачите, як приготувати булочки з сиром в домашніх умовах, і більше не повертатися до купленим в магазині булкам.
Розуміючи, що багато хто боїться працювати з дріжджовий випічкою, запевняю: все не так складно. Насправді вимішування тесту навіть розслаблює. Якщо ви не можете знайти проволоне, то чеддер тут - хороша заміна. Загалом, обов'язково готуйте ці кращі домашні сирні булочки.
- Борошно - 280 грам
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Сіль - 1 грам
- Цукор - 5 грам
- Оливкова олія - 15 мілілітрів
- Tёrtиy пармезан - 50 грам
- Тертий сир "проволоне" - 50 грам
- Тепла вода - 180 мілілітрів
- Яйце - 1 мілілітр
- Молоко - 20 мілілітрів
1
У середній мисці змішайте борошно, дріжджі, сіль, цукор, оливкова олія, 3 столові ложки пармезану. Потім додайте трохи теплої води, змішайте виделкою до з'єднання інгредієнтів. Додайте яйце, залишився пармезан і проволоне.
2
Вимішуйте далі виделкою, поки тісто не стане одним цілим шаром. Висипати 1 столову ложку борошна на плоску поверхню, помістіть туди тісто, почніть місити. Додайте ще 2 столові ложки борошна з однією, продовжуючи вимішувати.
3
Місіть до гладкою та еластичною консистенції, потім сформуйте з тіста кульку і покладіть його в злегка змащену маслом посуд середнього розміру (зробіть пару косих надрізів зверху ножем).
4
Накрийте тісто (я використовувала складену скатертину) і дайте піднятися протягом декількох годин (у мене пройшло 3 годину).
5
Приберіть тісто з миски і перенесіть на присипану борошном поверхню. Розріжте куля на 6 частин, сформуйте з них булочки, які злегка надріжте. Покладіть на змащену маслом пергаментний папір, накрийте і дайте піднятися 1 час.
6
Нагрейте духовку до 200 ° С. Змастіть булочки молоком і посипте додатково пармезаном або тертим проволоне.
7
Випікайте близько 30 хвилин. Дайте охолонути або їжте ще теплими.