Рецепт Булочки з сиром фото

Булочки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко , Пармезан
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Булочки за цим рецептом - найкраща несолодка випічка в моєму рейтингу. Зараз і ви побачите, як приготувати булочки з сиром в домашніх умовах, і більше не повертатися до купленим в магазині булкам.

Опис приготування:

Розуміючи, що багато хто боїться працювати з дріжджовий випічкою, запевняю: все не так складно. Насправді вимішування тесту навіть розслаблює. Якщо ви не можете знайти проволоне, то чеддер тут - хороша заміна. Загалом, обов'язково готуйте ці кращі домашні сирні булочки.

  • Борошно - 280 грам
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Сіль - 1 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Оливкова олія - 15 мілілітрів
  • Tёrtиy пармезан - 50 грам
  • Тертий сир"Проволоне" - 50 грам
  • Тепла вода - 180 мілілітрів
  • Яйце - 1 мілілітр
  • Молоко - 20 мілілітрів
1
У середній мисці змішайте борошно, дріжджі, сіль, цукор, оливкова олія, 3 столові ложки пармезану. Потім додайте трохи теплої води, змішайте виделкою до з'єднання інгредієнтів. Додайте яйце, залишився пармезан і проволоне.
2
Вимішуйте далі виделкою, поки тісто не стане одним цілим шаром. Висипати 1 столову ложку борошна на плоску поверхню, помістіть туди тісто, почніть місити. Додайте ще 2 столові ложки борошна з однією, продовжуючи вимішувати.
3
Місіть до гладкою та еластичною консистенції, потім сформуйте з тіста кульку і покладіть його в злегка змащену маслом посуд середнього розміру (зробіть пару косих надрізів зверху ножем).
4
Накрийте тісто (я використовувала складену скатертину) і дайте піднятися протягом декількох годин (у мене пройшло 3 годину).
5
Приберіть тісто з миски і перенесіть на присипану борошном поверхню. Розріжте куля на 6 частин, сформуйте з них булочки, які злегка надріжте. Покладіть на змащену маслом пергаментний папір, накрийте і дайте піднятися 1 час.
6
Нагрейте духовку до 200 ° С. Змастіть булочки молоком і посипте додатково пармезаном або тертим проволоне.
7
Випікайте близько 30 хвилин. Дайте охолонути або їжте ще теплими.

Схожі рецепти