Бульбашки в грузинському svekloй
(покроковий рецепт з фото)
Bespodobnaya ovoshtnaya сніданок, від якої просто неможливо відірватися, варто лише одного разу приготувати. Блюдо містить цілий джерело корисних вітамінів: А, V1, V2, B3, B6, З і інші. Рекомендую!
Простий рецепт приготування капусти по-грузинськи з буряком. Готову закуску подають разом з гарнірами або додають в салат. Можна дрібно нарізати овочі і полити їх оливковою або рослинним маслом: виходить простий салатик. Смачно і ситно!
- Капуста білокачанна - 3 кілограма
- Буряк - 1, 5 кілограма
- Перець червоний пекучий - 3 штуки
- Часник - 2 штуки
- Селера черешкова - 2 пучка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте.
Зваримо розсіл. Кип'ятимо воду, розчиняємо в ній сіль. Остудіть приготовлений розсіл.
Капусту нарізаємо часточками (з качаном).
Буряк потрібно очистити і нарізати тонкими кружечками.
Часник очищаємо і нарізаємо тонкими часточками. Перець очищаємо і нарізаємо кільцями.
У велику ємність складаємо: капусту, селера, часник, перець і гілочки селери.
Необхідно викладати овочі шарами, в кінці - буряк.
Заливаємо овочі холодним розсолом. Потім накриваємо кришкою і залишаємо на 3 дня при кімнатній температурі. Якщо вам здається, що розсіл не надто солоний - додайте ще солі.
З 3-4 день капуста та інші овочі придбають яскравий відтінок і чудовий смак. Зберігаємо закуску в холодильнику.
Смачного!