Рецепт Бульбашки в Пет- фото

Бульбашки в Пет-
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Соковитий і ароматний салат, який не вимагаємо великих зусиль. Прекрасно варто в холодильнику три-п'ять днів - і не псується. Спробуйте: дуже смачно!

Нашинкуйтекапусту, поріжте овочі, додайте спеції, залийте окропом - і дайте капусті повністю охолонути. Готово!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет столовий 9% - 100 (80) мілілітрів
  • Вода - 1 літр
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Спеції - За смаком (опціонально)
  • Горошок консервований - 100 грам (в готовий салат)
бульбашки в Пет- - фото крок 1
Підготуйте продукти для салату. Овочі вимийте і очистіть.
бульбашки в Пет- - фото крок 2
Наріжте максимально тонко капусту.
бульбашки в Пет- - фото крок 3
Наріжте тонко цибулю, натріть на крупній тертці моркву. З'єднайте в глибокій тарі капусту, морква, цибуля, сіль, цукор, спеції. Закип'ятіть літр води.
бульбашки в Пет- - фото крок 4
Залийте оцтом, маслом і окропом капусту. Ложкою утрамбуйте. Потім накрийте кришкою і залиште до повного охолодження.
бульбашки в Пет- - фото крок 5
Капуста готова! У готовий салат додавайте горошок. Приємного!

Схожі рецепти