Бульбашки в Пет-
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і ароматний салат, який не вимагаємо великих зусиль. Прекрасно варто в холодильнику три-п'ять днів - і не псується. Спробуйте: дуже смачно!
Нашинкуйтекапусту, поріжте овочі, додайте спеції, залийте окропом - і дайте капусті повністю охолонути. Готово!
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет столовий 9% - 100 (80) мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Спеції - За смаком (опціонально)
- Горошок консервований - 100 грам (в готовий салат)
Підготуйте продукти для салату. Овочі вимийте і очистіть.
Наріжте максимально тонко капусту.
Наріжте тонко цибулю, натріть на крупній тертці моркву. З'єднайте в глибокій тарі капусту, морква, цибуля, сіль, цукор, спеції. Закип'ятіть літр води.
Залийте оцтом, маслом і окропом капусту. Ложкою утрамбуйте. Потім накрийте кришкою і залиште до повного охолодження.
Капуста готова! У готовий салат додавайте горошок. Приємного!