Рецепт Бухлер з яловичини фото

Бухлер з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На сніданок
Супи

Бухлер з яловичини - це наваристий бульйон, його дуже люблять вживати на інший день після свят, як Антипохмільний кошти. Заправляють бухлер зеленню і дрібно нарізаною цибулею.

Бухлер з яловичини готувати краще на природі, але можна його зробити і вдома на плиті. Для цього знадобиться велика каструля, щоб вода не википіла в процесі варіння. Відразу прикиньте скільки людина буде пригощатися бухлером і відповідно нарубати м'ясо. Кожен повинен отримати значну порцію м'яса! Замість яловичини для бухлера можете взяти баранину або свинину. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 3 кілограма
  • Цибуля - 6 штук
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Мелений перець - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Пучок петрушки - 1 штука
бухлер з яловичини - фото крок 1
Яловичину на кісточці порубати, помити, цибулю почистити.
бухлер з яловичини - фото крок 2
М'ясо складіть в казан і залийте водою.
бухлер з яловичини - фото крок 3
Коли м'ясо закипить, знімайте піну.
бухлер з яловичини - фото крок 4
Коли піна перестане утворюватися, закиньте половину цибулі цілком.
бухлер з яловичини - фото крок 5
Приварення Buhler 40 хвилин на невеликому вогні, нам потрібно слабке кипіння.
бухлер з яловичини - фото крок 6
Наріжте дрібно решті цибулю.
бухлер з яловичини - фото крок 7
Змішайте цибулю, перець, зелень, лаврушку.
бухлер з яловичини - фото крок 8
Через 40 хвилин цибулю видаліть.
бухлер з яловичини - фото крок 9
Висипаємо в казан зелень з цибулею, доводимо до кипіння і через хвилину знімаємо з вогню!
бухлер з яловичини - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти