Бухлер з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Бухлер з яловичини - це наваристий бульйон, його дуже люблять вживати на інший день після свят, як Антипохмільний кошти. Заправляють бухлер зеленню і дрібно нарізаною цибулею.
Бухлер з яловичини готувати краще на природі, але можна його зробити і вдома на плиті. Для цього знадобиться велика каструля, щоб вода не википіла в процесі варіння. Відразу прикиньте скільки людина буде пригощатися бухлером і відповідно нарубати м'ясо. Кожен повинен отримати значну порцію м'яса! Замість яловичини для бухлера можете взяти баранину або свинину. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 3 кілограма
- Цибуля - 6 штук
- Лавровий лист - 5 штук
- Мелений перець - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Пучок петрушки - 1 штука
Яловичину на кісточці порубати, помити, цибулю почистити.
М'ясо складіть в казан і залийте водою.
Коли м'ясо закипить, знімайте піну.
Коли піна перестане утворюватися, закиньте половину цибулі цілком.
Приварення Buhler 40 хвилин на невеликому вогні, нам потрібно слабке кипіння.
Наріжте дрібно решті цибулю.
Змішайте цибулю, перець, зелень, лаврушку.
Через 40 хвилин цибулю видаліть.
Висипаємо в казан зелень з цибулею, доводимо до кипіння і через хвилину знімаємо з вогню!
Смачного!