Бухлёр з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо я правильно поінфорязикна, цей рецепт приготування бухлёра з баранини прийшов до нас з бурятської кухні. І якщо ви їдете на природу, де часу і бажання для вишукувань немає, - рекомендую бухлёр!
Впевнена, що для сімейних виїздів на природу таке дивовижне блюдо, як бухлер відмінно підійде. Виходить з зазначений продуктів приблизно 12 порцій, так що сім'я повинна бути ну дуже велика! А найкраще, звичайно, цей простий рецепт бухлёра з баранини застосовувати у випадках поїздок за місто компанією. І праці багато не піде, і поїсте смачно! словом, ось мій рецепт приготування бухлёра з баранини:
- Баранина на кісточці - 3 кілограма
- Цибуля - 6 штук
- Зелень - 1 штука(1 пучок петрушки або кропу)
- Перець - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Лавровий лист - 1 За смаком
1. М'ясо ріжемо порційними шматками (щоб кожному по шматку-другому дісталося! ) і відправимо в великий казан. Доводимо до кипіння і знімаємо піну.
2. Тепер уже, коли піни немає, додамо сіль і лавровий лист за смаком, а також - очищені три луковічкі.Варім хвилин сорок на середньому вогні.
3. Щоб не сидіти без діла, добре б в цей час нарізати лук півкільцями, подрібнити зелень, і змішати це зі спеціями і перцем.
4. Коли вказаний час пройшло, - додамо нашу суміш, потримаємо на багатті казан ще пару хвилин, і знімаємо з вогню.
5. Все готово! Приємного вам апетиту!