Рецепт Бухлёр з баранини фото

Бухлёр з баранини
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо я правильно поінфорязикна, цей рецепт приготування бухлёра з баранини прийшов до нас з бурятської кухні. І якщо ви їдете на природу, де часу і бажання для вишукувань немає, - рекомендую бухлёр!

Опис приготування:

Впевнена, що для сімейних виїздів на природу таке дивовижне блюдо, як бухлер відмінно підійде. Виходить з зазначений продуктів приблизно 12 порцій, так що сім'я повинна бути ну дуже велика! А найкраще, звичайно, цей простий рецепт бухлёра з баранини застосовувати у випадках поїздок за місто компанією. І праці багато не піде, і поїсте смачно! словом, ось мій рецепт приготування бухлёра з баранини:

  • Баранина на кісточці - 3 кілограма
  • Цибуля - 6 штук
  • Зелень - 1 штука(1 пучок петрушки або кропу)
  • Перець - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Лавровий лист - 1 За смаком
бухлёр з баранини - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо порційними шматками (щоб кожному по шматку-другому дісталося! ) і відправимо в великий казан. Доводимо до кипіння і знімаємо піну.
бухлёр з баранини - фото крок 2
2. Тепер уже, коли піни немає, додамо сіль і лавровий лист за смаком, а також - очищені три луковічкі.Варім хвилин сорок на середньому вогні.
бухлёр з баранини - фото крок 3
3. Щоб не сидіти без діла, добре б в цей час нарізати лук півкільцями, подрібнити зелень, і змішати це зі спеціями і перцем.
бухлёр з баранини - фото крок 4
4. Коли вказаний час пройшло, - додамо нашу суміш, потримаємо на багатті казан ще пару хвилин, і знімаємо з вогню.
бухлёр з баранини - фото крок 5
5. Все готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти