Буглама в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне м'ясо з овочами, тушковане у власному соку - хіба це не смакота? ! А за допомогою мультиварки приготувати дуже легко і просто.
За допомогою мультиварки приготувати смачне м'ясне блюдо з овочами дуже просто. Вам немає необхідності стояти біля плити і заглядати під кришку, перевіряючи - не горить там вже страву. Мультиварка слухняно виконає ваші команди і відключиться сама по закінченні заданого процесу. Пропоную вам рецепт приготування буглама в мультиварці. Слідуючи цим рецептом, ви приготуєте без особливих зусиль смачне і соковите м'ясо на обід. Подати таке м'ясо можна з салатом зі свіжих овочів або з гарніром з рису. Розповідаю, як приготувати бугламу в мультиварці.
- Баранина - 500 грам (можна взяти і яловичину)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець гострий - 1/2 штуки
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Підготуємо всі інгредієнти для страви. М'ясо помиємо і наріжемо шматками. Вимиємо овочі і візьмемося за їх нарізку. Цибулю ріжемо півкільцями, помідори і перець - кружечками.
Викладаємо м'ясо в чашу мультиварки, закриваємо кришку і включаємо програму "гасіння" з 2 годину.
Відкриваємо чашу через півтори години і продовжуємо тушкувати з відкритою кришкою до повного випаровування рідини.
Коли вся рідина випарується, додаємо до м'яса масло, солимо і перчимо. Перемішуємо і тушкуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки. На це піде приблизно 5 хвилин.
Викладаємо на м'ясо підготовлені цибулю, перець і помідор. Солимо і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим "гасіння" ще на 20-25 хвилин. Хвилин через 10 можна перемішати.