Рецепт Бублики з лісовими горіхами фото

Бублики з лісовими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Рогалики

Звичайна випічка може бути красивою! Це довели відомі всім вироби - рогалики. Начебто нічого складного, але завжди чекаєш сюрпризу всередині. А якщо начинка оригінальна, то радості буде подвійно.

Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати рогалики з фундуком. В дитинстві, пам'ятаю, були в магазинах варіанти тільки з джемом, але треба ж іти на експерименти. Тим більше, що поєднання виявилося смачним і навіть вишуканим. Начинка просто тане в роті, і не дуже солодка. Тісто приготуємо класичне дріжджове.

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Сухі дріжджі - 25 грам
  • Вершкове масло - 200 грам(100 г - в тісто, 100 г - в начинку)
  • Funduk - 100 грам
  • Цукор білий - 115 грам(15 г - в тісто, 100 г - в начинку)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 125 мілілітрів
бублики з лісовими горіхами - фото крок 1
1. Для початку приготуйте тісто. У злегка теплому молоці всипте дріжджі. Потім до них додайте сіль, цукор, масло шматочками, яйце. Все перемішайте. Поступово введіть борошно. Замішайте тісто руками. Залиште його на 30 хвилин при кімнатній температурі.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 2
2. Поки займіться начинкою. Горіхи подрібнити.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 3
3. Перетріть їх виделкою з м'яким маслом і цукром.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 4
4. Підійшло тісто розділити на дві частини. Кожну розкачати в коло і розріжте на 8 частин у вигляді трикутників. На широкий край укладіть начинку.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 5
5. Сверре рогалики, починаючи з широкої сторони. Зверху викладіть залишки начинки або просто ще трохи фундука.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 6
6. Перекладіть вироби на деко з пергаментним папером. Залиште їх ще на 30 хвилин при кімнатній температурі.
бублики з лісовими горіхами - фото крок 7
7. Випікайте рогалики 8-10 хвилин при 225 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти