Молода картопля з лісовими грибами в вершках
(покроковий рецепт з фото)
У грибний сезон обов'язково приготуйте це смачна страва з молодою картоплею. Ніжний вершковий смак вам обов'язково припаде до душі!
Самий дивний смак виходить саме при використанні молодий картопельки і свіжих грибів. Якщо ви, все ж, надумаєте використовувати печериці, то попереджаю відразу, що це буде зовсім інший смак.
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Гриби лісові - 300 грам
- Вершки 20% - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Часник - 2-4 зубчиків
- Зелень - 1 Пучков
Лук наріжте півкільцями і обсмажте.
Додайте варені лісові гриби. Обсмажте все разом хвилин 5.
Картопля наріжте соломкою і додайте до грибів. Обсмажте до напівготовності, протягом 5-7 хвилин.
Додайте часник і зелень.
Влийте вершки. Перемішайте і тушкуйте під кришкою хвилин 10.
Смачного!