Брокколі з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Осінь і зима - прекрасний час для запечених овочів. Я люблю додавати в них оливкову олію і спеції, виходить просто і смачно.
Я люблю брокколі в сирому вигляді, так що можна навіть не запікати її.
Коли я готувала, запах гарячого оливкового масла і часнику просто закрутив мені голову! Я їла і не могла зупинитися. Так би цілий день і їла! З якої нагоди можна подавати це блюдо? Так як і коли хочете, якщо чесно. Це і прекрасне гаряче, і салатик, і гарнір. Універсальний рецепт, як приготувати брокколі з беконом!
- Брокколі - 6 склянок(6 склянок суцвіть брокколі)
- Бекон - 4 скибочки
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки (можна оливкова)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Крок 1. Помийте і розберіть броколі на суцвіття.
Крок 2. Подрібніть часник. Візьміть миску, налийте в неї соняшникова олія. Додайте часник до маслу. Приправте сіллю і перцем.
Крок 3. Тепер перекладіть туди ж суцвіття брокколі, перемішайте, щоб заправка добре розподілилася по овочу. Укрийте фольгою деко. Викладіть туди брокколі. Надішліть його в духовку, розігріту до 200 градусів. Залиште там на 15 хвилин (до готовності).
Крок 4. Поки брокколі в духовці, наріжте скибочками бекон, злегка обсмажте його на сковороді. Коли брокколі буде готова, змішайте її з беконом. От і все! Смачного!