Салат з брокколі і беконом
(покроковий рецепт з фото)
В американській кухні люблять поєднувати непоєднувані продукти. Наприклад, я помітила, що часто додають бекон в блюда, в яких він навіть не передбачається. Але в цьому рецепті це спрацювало. Читайте!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати салат з брокколі і беконом. Причому всі продукти, крім м'яса, будуть сирими. В підсумку, з одного боку це легке, повне вітамінів блюдо, а з іншого - досить ситне. Робиться воно всього за 15 хвилин, а заправкою буде майонез. Тільки краще зробити його самим. Приступаємо!
- Брокколі - 1 штука
- Бекон - 4 скибочки
- Майонез - 160 грам
- Яблучний оцет - 1, 5 чайних ложки
- Мак - 2 чайних ложки
- Sushenaya Cranberries - 75 грам
- Гарбузове насіння - 75 грам
- Насіння соняшника - 45 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 25-0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку обсмажте бекон до золотистої скоринки з обох сторін.
2. Потім зробіть заправку. Майонез перемішайте з маком, оцтом, сіллю і перцем.
3. Тим часом брокколі розберіть на дрібні суцвіття. Наріжте невеликими шматочками бекон і цибулю. Все перемішайте. Додайте насіння.
4. В кінці перемішайте салат із заправкою. Смачного!