Салат з брокколі з йогуртом і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, капусту люблять далеко не всі, але цей салат може змінити думку таких людей. Поєднання брокколі, апетитного бекону і корисною йогуртовой заправки припаде до смаку багатьом, повірте.
Цей салат є одним з найбільш корисних: ніякого майонезу, заправка з йогурту, горіхи, сухофрукти, брокколі і ситний бекон ... Що може бути краще? За бажанням такий салат можна трохи підсолодити, додати мед або цукор за смаком. Не забудьте про лимонному соці, він надає салату приємну кислинку, що служить в своєму роді родзинкою. Салат виглядає дуже апетитно, а готується на раз-два. Так що обов'язково подивіться, як приготувати салат з брокколі з йогуртом і беконом.
- Брокколі - 1 штука
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Бекон - 100 грам
- Йогурт - 1 Склянка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
- Мед - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Брокколі розділіть на суцвіття і злегка поріжте. Дрібно наріжте цибулю, бекон і додайте до капусти.
2. Лимонний сік змішайте з цукром, сіллю, медом, перцем і йогуртом. До салату додайте родзинки і горіхи.
3. Заправте все соусом з йогурту і перемішайте. Смачного!