Фруктовий салат з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є багато свіжих фруктів, а дитина ні в яку не хоче зміцнювати ними свій імунітет, то приготуйте для нього фруктовий салат з йогуртом, додаючи в нього волоські горіхи.
Салат ідеальний тим, що його можна готувати з будь-яких фруктів або ягід: яблук, бананів, апельсинів, mandarinov, хурми і т.Д. - орієнтуйтеся по сезону, хоча в наш час будь-які фрукти можна знайти на полицях супермаркетів. У будь-якому випадку десерт вийде соковитим і корисним - як раз ідеальним для профілактики сезонних застуд і ГРВІ, завдяки вітаміну С.
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1-2 штук
- Мухобойка - 1 штука
- Йогурт - 50 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Ядра волоських горіхів - 40 грам
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Апельсин очистіть від шкірки, Ретельно змивайте з плоду білий шар - він гірчить! Розділіть фрукт на часточки і наріжте їх кубиками. Якщо в плоді присутні кісточки - обов'язково видаліть їх. Промийте яблука в воді, розріжте на чотири частини і зріжте серцевини з насінням. Ще раз промийте і наріжте середніми кубиками. Викладіть обидві нарізки в салатник або глибоку миску.
Акуратно очистіть хурму від шкірки. Якщо фрукт дуже стиглий, то просто викладіть його м'якоть на інші нарізки в ємності.
Ядра волоських горіхів подрібніть в руках, присипте ними вміст ємності. Всипте цукор, викладіть йогурт будь-якої жирності - класичний, без добавок. Акуратно перемішайте все вміст ємності.
Викладіть фруктовий салат з йогуртом в креманки або піали, склянки і подайте до столу, прикрасивши за своїм смаком, наприклад, ядрами волоських горіхів. Заздалегідь страва не готуйте, так як йогуртную заправка може расслоиться через фруктових кислот.