Брокколі на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Для цього рецепта використовується капуста брокколі цілком, а не тільки окремі суцвіття. Виходить смачно і поживно, блюдо може виступати в ролі повноцінного гарніру.
Докладніше, як приготувати брокколі на грилі, я розповім нижче. Перед подачею брокколі можна посипати подрібненими обсмаженою кешью або мигдалем.
- Брокколі - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Топінамбур сироп - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте брокколі уздовж на плоскі стейки.
Часник натріть на дрібній тертці, змішайте з іншими інгредієнтами.
Розігрійте електрогриль на середньому вогні, змастіть рослинною олією. Обсмажте брокколі 3-4 хвилини з кожного боку.
Потім змастіть їх соусом і смажте до коричневої скоринки з кожного боку.
Брокколі на грилі готові, смачного!