Рецепт Бріош (булочки) фото

Бріош (булочки)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ранкова чашка кави або кухоль чаю, свіжоспечена булочка Бріош з ніжним, м'яким, волокнистих м'якушем і шматочок вершкового масла на ній - це неземну насолоду!

Опис приготування:

Любителям випічки хочу порекомендувати приготувати ці апетитні, ніжні і дуже прості булочки, рецепт яких прийшов до нас з французької кухні. Відмінне поповнення вашої кулінарної скарбнички! Ці чудові булочки можна подавати до супу або іншим перших страв, а також використовувати в якості основи для бургерів, наприклад. Повітряні і ніжні, вони буквально таять у роті.

  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко тепле - 1/4 склянки
  • Вода тепла - 1 Склянка
  • Дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кунжут - 100 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
бріош (булочки) - фото крок 1
1. У чаші блендера змішайте воду, молоко, цукор і дріжджі. Залиште суміш на 5 хвилин.
Додайте борошно і яйце, збийте міксером протягом 8 хвилин.
бріош (булочки) - фото крок 2
2. Залиште тісто на годину для підняття. В цей час можете розігріти духовку до 200 градусів. Виросло тісто обомніте, сформуйте булочки і викладіть на деко.
бріош (булочки) - фото крок 3
3. Посипте булочки кунжутом і випікайте протягом 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти