Рецепт Бріош в хлібопічці фото

Бріош в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо у вас раптово закінчився в будинку хліб, то ви можете спробувати спекти його самостійно. А щоб процес не був для вас болісним, візьміть собі в допомогу хлібопічку.

Опис приготування:

Цікавитесь, як приготувати Бріош в хлібопічці? Тоді цей рецепт створений саме для вас. Ароматний здобний хліб буде дуже актуальний на сніданок і полуденок. Виходить пишним і легким. Загалом, без зайвих слів рекомендую приготувати!

  • Вода - 220 мілілітрів
  • Жовток - 4 штуки
  • Олія - 100 грам
  • Ванілін - 1 штука (пакетик)
  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 5 грам
бріош в хлібопічці - фото крок 1
Спочатку в хлібопічку помістіть рідкі інгредієнти. Це розм'якшене масло і жовтки.
бріош в хлібопічці - фото крок 2
Потім відправте в чашу хлібопічки всі сухі інгредієнти. Для дріжджів краще зробити в гірці з борошном невелике заглиблення, вже туди всипаємо дріжджі.
бріош в хлібопічці - фото крок 3
Поставте хлібопічку в режим основного циклу, по закінченню визначеного часу ваш хліб буде готовий. Намазуйте на нього масло або варення і подавайте з чаєм.

Схожі рецепти