Бріош в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас раптово закінчився в будинку хліб, то ви можете спробувати спекти його самостійно. А щоб процес не був для вас болісним, візьміть собі в допомогу хлібопічку.
Цікавитесь, як приготувати Бріош в хлібопічці? Тоді цей рецепт створений саме для вас. Ароматний здобний хліб буде дуже актуальний на сніданок і полуденок. Виходить пишним і легким. Загалом, без зайвих слів рекомендую приготувати!
- Вода - 220 мілілітрів
- Жовток - 4 штуки
- Олія - 100 грам
- Ванілін - 1 штука (пакетик)
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 5 грам
Спочатку в хлібопічку помістіть рідкі інгредієнти. Це розм'якшене масло і жовтки.
Потім відправте в чашу хлібопічки всі сухі інгредієнти. Для дріжджів краще зробити в гірці з борошном невелике заглиблення, вже туди всипаємо дріжджі.
Поставте хлібопічку в режим основного циклу, по закінченню визначеного часу ваш хліб буде готовий. Намазуйте на нього масло або варення і подавайте з чаєм.