Рецепт Бріош фото

Бріош
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Чи чули ви коли-небудь про "бріош ​​"? А може бути ви її пробували? Але я в будь-якому випадку розповім вам про неї. Ця булочне виріб з Франції подавалося до королівських столів. А ми зробимо його будинку.

Цей вид випічки замішують на здобне тесті з пивних дріжджів. На смак булочки не солодкі, хоча в них можна додати начинку, наприклад, десертну вишню. А також такі вироби подають як хліб. А поки вам необхідно прочитати про те, як приготувати бріош. М'яка і повітряна текстура в елегантній формі.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Вершкове масло - 160 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Яйце - 4 штуки(3 шт. - в тісто, 1 шт. - для обмазування)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Кунжутне насіння - 2-3 Ст. Ложок
бріош - фото крок 1
М'яке масло збийте з цукром віночком до білого кольору. Дріжджі замочіть в теплому молоці. Залиште їх на 10-20 хвилин.
бріош - фото крок 2
Потім до масла влийте дріжджі, що підійшли в молоці, підсипати муку. Всипте сіль і розбийте 3 яйця. Замішуйте тісто, додаючи борошно по порціях. Тісто залиште на 1, 5-2 години в мисці під рушником при кімнатній температурі.
бріош - фото крок 3
Після цього тісто розділіть на 20-24 частини. Зробіть з них кульки. Розкладіть вироби на деко з пергаментним папером. Залиште тісто під рушником на 30-60 хвилин.
бріош - фото крок 4
Потім покрийте майбутні булочки збитим яйцем і кунжутним насінням.
бріош - фото крок 5
Запікайте бріош ​​партіями при 200 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти