Рецепт Бостонський кремовий чізкейк фото

Бостонський кремовий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Желатин, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Чізкейк

На сьогоднішній день для мене Бостонський креязикай - фаворит серед усіх чізкейк! На ніжному бісквіті повітряне суфле з маскарпоне, зверху - заварний крем, і все це під шоколадною глазур'ю.

Незважаючи на безліч кроків, цей рецепт не такий вже і складний в приготуванні. Всі подробиці, як приготувати бостонський креязикай чізкейк, я описала нижче в покроковому рецепті. Уважно вивчіть його і сміливо беріться за справу! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно - 1 Склянка (склянка - 250 мл)
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 80 мілілітрів
  • Сир - 300 грам (маскарпоне)
  • Вода - 1/2 склянки
  • Желатин - 15 грам (швидкорозчинний)
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка(1/2 стек. - немає нічого-Krem, 1/2 стек. - в заварний крем)
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (кукурудзяний)
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Вершки - 4 Ст. Ложки
  • Шоколад - 150 грам (темний 65%)
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти для бісквіта.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 2
Яйця, цукор і ванілін збивайте міксером до пишної світлої маси протягом 5-7 хвилин. Не перестаючи збивати, влийте масло тонкою цівкою. Додайте просіяне борошно в 2-3 прийому, акуратно вмішуючи її за допомогою силіконової лопатки.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 3
Вилийте тісто в рознімне кільце для випічки (д - 20 см), змащене маслом. Поставте запікатися в розігріту до 180 духовку на 35-40 хвилин, до сухої шпажки. Остудіть на решітці, а потім перенесіть з кільцем на блюдо.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 4
Поки бісквіт остигає, підготуйте необхідні продукти для суфле з сиру "маскарпоне" .
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 5
Желатин замочити в холодній воді. Сир "маскарпоне" і цукор (1/2 склянки) збийте за допомогою блендера до однорідної маси.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 6
Желатин розтопіть на водяній бані, влийте тонкою цівкою в сирну масу, постійно збиваючи міксером.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 7
Розподіліть цю масу поверх бісквіта, розрівняйте верх. Поставте в холодильник на 2 годину.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 8
Підготуйте продукти для заварного крему.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 9
Вершки змішайте з цукром (1/2 склянки) і мускатним горіхом, доведіть до кипіння. Крохмаль розведіть в холодному молоці.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 10
Розведений крохмаль влийте тонкою цівкою в гарячі вершки, постійно помішуючи віночком. Варіть до загусання маси, помішуючи віночком. Це займе 4-5 хвилин.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 11
Зніміть з вогню, додайте вершкове масло по частинах, кожен раз розмішуючи крем до однорідності.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 12
Остудіть заварний крем до кімнатної температури, періодично перемішуючи, щоб крем остигав однорідно. Викладіть крем у форму, розрівняйте верх. Поставте торт в холодильник на 4 годину.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 13
Шоколад і вершки з'єднайте в каструльці з подвійним дном. На повільному вогні, постійно помішуючи, розтопіть шоколад.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 14
Покрийте шоколадною глазур'ю верх чізкейку. Поставте торт в холодильник на 30 хвилин.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 15
Акуратно зніміть рознімне кільце.
бостонський креязикай чізкейк - фото крок 16
Торт розріжте гострим гарячим ножем. Смачного!

Схожі рецепти