Бостонський кремовий торт
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами смачний, ніжний і при цьому всім неймовірно простий рецепт Бостонського кремового торта! просто спробуйте, це ніжне диво зведе з розуму вас з першої спроби! Шляхетний і красивий десерт!
Ви такого ще не пробували! Так що, якщо у кого- то з ваших знайомих, друзів або близьких намічається День народження, не забудьте спекти їм такий новий торт! Це дуже смачно, і вам обов'язково сподобається таке блюдо!
А як приготувати Бостонський креязикай торт, я зараз вам покажу.
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем Patis'er - За смаком (у мене б крем рідкий, тому пішло приблизно півтори склянки. Якщо у вас крем вийде більш густим, знадобиться його менше.)
- Шоколад - 200 грам
- Вершки - 50 грам
1. Для бісквіта треба змішати в одній мисці борошно, розпушувач і 50 грам цукру, в другій - залишок цукру і лимонний сік з яєчними жовтками і рослинним маслом, в третій - збити до гострих піків білки. Далі змішаємо акуратно ці три суміші, мука харчування, перемішаємо і випікаємо ось такий корж. Випікала я свій 35 хвилин при 200 градусах.
2. Крем вийшов рідким, тому я в бісквіті зробила багато дірок, щоб надлишок крему теж швидко вбрався. Виливаємо крем, розподіляємо і залишимо торт в холодильнику.
3. І ось коли крем в холодильнику охолоне і загусне, стане більш білим, з вершків і шоколаду робимо глазур і поливаємо торт зверху. Нехай тепер стоїть в холодильнику, поки не застигне глазур.
4. Нарізаємо і подаємо!