Борщ Вешенський
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт даного борщу з Кубані. Донські смачна і різноманітна кухня, а ще вражає своїми назвами страв. Стільки всяких дивовижних слів! Спробуйте смачний ситний борщ, сім'я оцінить.
Чудовий борщ! Дуже наваристий при відсутності будь-якої м'ясної складової. Спробуйте, думаю, він сильно відрізняється від звичного вам домашнього борщу.
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Пастернак - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатний соус - За смаком (або томатний сік)
- Буряк - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Картопля - 5 штук

Очистіть картопля. Одну картошінку залиште цілою, інші поріжте невеликими кубиками. Сильно дрібнити не треба, інакше ваш картопля розвариться завчасно.

Моркву очистіть і натріть на тертці.

Ріпчасту цибулю потрібно нарізати кубиком.

На рослинному маслі обсмажте цибулю.

Картопля перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися.

Пастернак натріть на тертці. Я взяла заморожений з моїх заготовок на зиму.

До обсмаженої цибулі додайте моркву. Перемішайте і тушкуйте все разом.

Буряк потрібно очистити і натерти на тертці.

Нашинкуйтекапусту.

Буряк додайте до зажарки. Влийте томат, тушкуйте все разом.

Капусту додайте до картоплі, коли він стане майже готовим.

Хвилин через 10 додайте в борщ зажарку. Варіть до готовності овочів.

З борщу витягніть цілу картоплину. Потовчіть її і знову поверніть в борщ. Borsa сіль, поперчіть. Довести до готовності і, пролити Мисько, подайте до столу.