Борщ Вешенський

Борщ Вешенський
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт даного борщу з Кубані. Донські смачна і різноманітна кухня, а ще вражає своїми назвами страв. Стільки всяких дивовижних слів! Спробуйте смачний ситний борщ, сім'я оцінить.

опис приготування:

чудовий борщ! Дуже наваристий при відсутності будь-якої м'ясної складової. Спробуйте, думаю, він сильно відрізняється від звичного вам домашнього борщу.

  • Капуста білокачанна— 100 грам
  • морква— 1 штука
  • Пастернак— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Томатний соус— За смаком(або томатний сік)
  • Буряк— 1 штука
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • Картопля— 5 штук
борщ Вешенський - фото крок 1 очистіть картопля. Одну картошінку залиште цілою, інші поріжте невеликими кубиками. Сильно дрібнити не треба, інакше ваш картопля розвариться завчасно.

борщ Вешенський - фото крок 2 Моркву очистіть і натріть на тертці.

борщ Вешенський - фото крок 3 Ріпчасту цибулю потрібно нарізати кубиком.

борщ Вешенський - фото крок 4 На рослинному маслі обсмажте цибулю.

борщ Вешенський - фото крок 5 Картопля перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися.

борщ Вешенський - фото крок 6 Пастернак натріть на тертці. Я взяла заморожений з моїх заготовок на зиму.

борщ Вешенський - фото крок 7 До обсмаженої цибулі додайте моркву. Перемішайте і тушкуйте все разом.

борщ Вешенський - фото крок 8 Буряк потрібно очистити і натерти на тертці.

борщ Вешенський - фото крок 9 нашинкуйтекапусту.

борщ Вешенський - фото крок 10 Буряк додайте до зажарки. влийте томат, тушкуйте все разом.

борщ Вешенський - фото крок 11 Капусту додайте до картоплі, коли він стане майже готовим.

борщ Вешенський - фото крок 12 хвилин через 10 додайте в борщ зажарку. Варіть до готовності овочів.

борщ Вешенський - фото крок 13 З борщу витягніть цілу картоплину. Потовчіть її і знову поверніть в борщ. Borsa сіль, поперчіть. Довести до готовності і, пролити Мисько, подайте до столу.

Схожі рецепти

Маннік класичний на кефірі

Маннік класичний на кефірі

Приготування манника не займе багато часу. Пиріг виходить ніжний і делікатний по текстурі. сьогодні розповім, як приготувати маннік класичний на кефірі, що за рецептом робиться без борошна. опис приготування: Існують різні варіанти приготування манного пирога. В якості основи можуть бути викор...

читати далі
Солянка рибна в мультиварці

Солянка рибна в мультиварці

Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну — осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! опис приготування: Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декіль...

читати далі
Простий пиріг з абрикосами

Простий пиріг з абрикосами

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати простий пиріг з абрикосами. пиріг, з яким впорається кожна господиня. У цього пирога ніжна консистенція бісквіта, якої абрикоси надають свою кислинку і аромат. опис приготування: Простий пиріг з абрикосами стане, мабуть, найкращим доповненням до чаю влітку, та...

читати далі
Запіканка з рису, шинки і сиру

Запіканка з рису, шинки і сиру

Не знаю, що приготувати на обід або вечерю? Звичайно ж, запіканку з рису. Її люблять усі, готується вона швидко і легко. А з сиром і шинкою у вас вийде незвичайно смачне і ароматне блюдо! опис приготування: хочете розповім, як приготувати дуже смачну і ароматну запіканку з рису, шинки і сиру? ...

читати далі
Салат «тріо»

Салат «тріо»

Простий і доступний салат "; Тріо" ідеально підійде в якості різноманітності щоденного раціону. Подавати салат до столу можна до будь-якого м'ясної страви або рибі. опис приготування: Якщо хочете приготувати просте і швидке блюдо, пропоную вам шикарний варіант — салат "; Тріо ";. Поєднання ово...

читати далі