Рецепт Борщ Вешенський фото

Борщ Вешенський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Донська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт даного борщу з Кубані. Донські смачна і різноманітна кухня, а ще вражає своїми назвами страв. Стільки всяких дивовижних слів! Спробуйте смачний ситний борщ, сім'я оцінить.

Опис приготування:

Чудовий борщ! Дуже наваристий при відсутності будь-якої м'ясної складової. Спробуйте, думаю, він сильно відрізняється від звичного вам домашнього борщу.

  • Капуста білокачанна - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Пастернак - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатний соус - За смаком (або томатний сік)
  • Буряк - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Картопля - 5 штук
борщ Вешенський - фото крок 1
Очистіть картопля. Одну картошінку залиште цілою, інші поріжте невеликими кубиками. Сильно дрібнити не треба, інакше ваш картопля розвариться завчасно.
борщ Вешенський - фото крок 2
Моркву очистіть і натріть на тертці.
борщ Вешенський - фото крок 3
Ріпчасту цибулю потрібно нарізати кубиком.
борщ Вешенський - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте цибулю.
борщ Вешенський - фото крок 5
Картопля перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися.
борщ Вешенський - фото крок 6
Пастернак натріть на тертці. Я взяла заморожений з моїх заготовок на зиму.
борщ Вешенський - фото крок 7
До обсмаженої цибулі додайте моркву. Перемішайте і тушкуйте все разом.
борщ Вешенський - фото крок 8
Буряк потрібно очистити і натерти на тертці.
борщ Вешенський - фото крок 9
Нашинкуйтекапусту.
борщ Вешенський - фото крок 10
Буряк додайте до зажарки. Влийте томат, тушкуйте все разом.
борщ Вешенський - фото крок 11
Капусту додайте до картоплі, коли він стане майже готовим.
борщ Вешенський - фото крок 12
Хвилин через 10 додайте в борщ зажарку. Варіть до готовності овочів.
борщ Вешенський - фото крок 13
З борщу витягніть цілу картоплину. Потовчіть її і знову поверніть в борщ. Borsa сіль, поперчіть. Довести до готовності і, пролити Мисько, подайте до столу.

Схожі рецепти