Борщ без капусти
(покроковий рецепт з фото)
Борщ без капусти готується майже так само, як і класичний борщ. Його добре запропонувати дітям, які не люблять капусту і вічно її возять по тарілці. А для дорослих - це смачне різноманітність.
Борщ без капусти я спробувала в поїздці по Волзі. Спочатку дивувалася, але наявність буряка переконало мене, що це борщ без капусти, а не суп. Звичайно, він смачний - таку кількість м'ясо овочі ніяк зіпсувати не можуть, навпаки прекрасно доповнюють один одного. А лимон додає борщу без капусти кислу нотку. Пробуйте, успіхів!
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 20 грам
- Сіль - 1 За смаком
М'ясо нарізати кубиками і варити близько години.
Овочі помити, почистити і нарізати кубиками.
На сковороді обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву, буряк. Смажити до напівм'якості овочів.
До бульйону додати посмажені овочі, картопля, зелень, спеції, сіль і варити ще 10 хвилин. Дати настоятися 15 хвилин. Додати сік лимона, зелень. Смачного!