Рецепт Бланманже сирне фото

Бланманже сирне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Існує чимало десертів на основі желатину. Діти особливо люблять подібні солодкі страви. Чесно, і я до них дуже небайдужа. Розповім про один з таких приголомшливих рецептів - желе сирне.

Опис приготування:

Поділюся з вами тим, як приготувати желе сирне. Класичний склад придуманий у Франції ще в Середні століття. У нього входили мигдаль і рисове борошно. Я розповім десерт з іншого рецептурою. Але це не означає, що він гірше. Виходить таким же ніжним, м'яким, тане і сирним. І трохи кислуватим через журавлини.

  • Сир - 250 грам
  • Крем - 80 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Журавлина - 0, 6 склянки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
бланманже сирне - фото крок 1
Сир відіжміть від води, якщо потрібно, і протріть через сито.
бланманже сирне - фото крок 2
У склянку влийте половину молока, розведіть в ньому желатин. Перемішайте і залиште осторонь. У міськ засипте ягоди двома столовими ложками цукру.
бланманже сирне - фото крок 3
Ягоди з цукром трохи придушити і поставте на вогонь. Доведіть все до кипіння, помішуючи. Після закипання залиште журавлину ще на 7 хвилин на повільному вогні.
бланманже сирне - фото крок 4
До сиру влийте молоко і цукор, а також сметану. Суміш збийте вінчиком або міксером. Потім додайте ягідну суміш. Перемішайте.
бланманже сирне - фото крок 5
Молоко з желатином доведіть до кипіння, щоб повністю розчинився желатин. Потім суміш остудіть і додайте до сирної маси. Все збийте.
бланманже сирне - фото крок 6
Готову суміш влийте в форму і залиште в холодильнику на 8 годин. Через цей час желе готове.

Схожі рецепти