Бланманже сирне з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати желе сирне з фруктами. Основою для цього легкого десерту стануть сир, сметана та молоко. Як фруктів я вирішила використовувати ананаси.
Я дуже люблю десерти, в яких не потрібно нічого випікати. Не те щоб я не люблю готувати випічку, просто не завжди на неї є час. А тут - замочив желатин, змішав усі разом, і майже! пробуйте!
- Молоко - 0, 5 склянки
- Желатин - 15 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сир - 250 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Ананаси - 200 грам
Желатин розводимо в холодному молоці. Через 20 хвилин нагріваємо його, поки набряклі гранули не розчиняться.
З'єднуємо сир зі сметаною, пудрою і ванільним цукром. Збиваємо. Змішуємо з остигнула желатиново-молочної масою. Рубаємо кубиками консервовані ананаси.
Викладаємо в будь-яку форму наш десерт, прибираємо його в холодильник застигати. Через 5 годин наше желе буде готове! Смачного!