Рецепт Бланманже сирне з фруктами фото

Бланманже сирне з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Желатин
Низькокалорійні
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати желе сирне з фруктами. Основою для цього легкого десерту стануть сир, сметана та молоко. Як фруктів я вирішила використовувати ананаси.

Опис приготування:

Я дуже люблю десерти, в яких не потрібно нічого випікати. Не те щоб я не люблю готувати випічку, просто не завжди на неї є час. А тут - замочив желатин, змішав усі разом, і майже! пробуйте!

  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Желатин - 15 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Сир - 250 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Ананаси - 200 грам
бланманже сирне з фруктами - фото крок 1
Желатин розводимо в холодному молоці. Через 20 хвилин нагріваємо його, поки набряклі гранули не розчиняться.
бланманже сирне з фруктами - фото крок 2
З'єднуємо сир зі сметаною, пудрою і ванільним цукром. Збиваємо. Змішуємо з остигнула желатиново-молочної масою. Рубаємо кубиками консервовані ананаси.
бланманже сирне з фруктами - фото крок 3
Викладаємо в будь-яку форму наш десерт, прибираємо його в холодильник застигати. Через 5 годин наше желе буде готове! Смачного!

Схожі рецепти