Бланманже з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Бланманже згадується в російській літературі як символ вишуканого десерту: «Тобі, дружок, і гіркий хрін - малина, А мені і желе - полин! »
Для цього десерту можна використовувати будь-які свіжі або консервовані фрукти. Приготуйте тепле молоко і желатин. Сметану з'єднайте з сиром і цукром. Всі інгредієнти з'єднайте і відправте в холодильник остигати. Подавайте десерт холодним!
- Банан - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Желатин - 20 грам
- Сир - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Приготуйте продукти для десерту.
Підігрійте молоко, всипте желатин і розчиніть його.
Очистіть від шкірки банан і поріжте кубиками.
З'єднайте сметану з сиром і цукром. За допомогою блендера зробіть однорідної масу.
Влийте молоко з желатином і блендером змішайте до однорідного стану.
У креманки розкладіть банан.
Залийте молочної масою і поставте в холод на 4-5 годин до повного застигання. Десерт готовий!