Рецепт Бланманже з фруктами фото

Бланманже з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Салати

Бланманже згадується в російській літературі як символ вишуканого десерту: «Тобі, дружок, і гіркий хрін - малина, А мені і желе - полин! »

Для цього десерту можна використовувати будь-які свіжі або консервовані фрукти. Приготуйте тепле молоко і желатин. Сметану з'єднайте з сиром і цукром. Всі інгредієнти з'єднайте і відправте в холодильник остигати. Подавайте десерт холодним!

  • Банан - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Желатин - 20 грам
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
бланманже з фруктами - фото крок 1
Приготуйте продукти для десерту.
бланманже з фруктами - фото крок 2
Підігрійте молоко, всипте желатин і розчиніть його.
бланманже з фруктами - фото крок 3
Очистіть від шкірки банан і поріжте кубиками.
бланманже з фруктами - фото крок 4
З'єднайте сметану з сиром і цукром. За допомогою блендера зробіть однорідної масу.
бланманже з фруктами - фото крок 5
Влийте молоко з желатином і блендером змішайте до однорідного стану.
бланманже з фруктами - фото крок 6
У креманки розкладіть банан.
бланманже з фруктами - фото крок 7
Залийте молочної масою і поставте в холод на 4-5 годин до повного застигання. Десерт готовий!

Схожі рецепти