Рецепт Бланманже з сиром фото

Бланманже з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Абрикос, Молоко
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Французький сирний десерт желе має дуже ніжною структурою і незабутнім яскравим смаком. В десерт додають різні фрукти, наприклад, персики або абрикоси. Спробуйте приготувати!

Дивіться, як приготувати желе з сиром в домашніх умовах. Щоб ваш десерт вийшов смачним і з правильною ніжною структурою, залишайте його в холодильнику для застигання не менше 4-5 годин. Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які доступні фрукти. Хай щастить!

  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Цукор ванільний - 10 грам
  • Сир - 250 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Абрикоси - За смаком
бланманже з сиром - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
бланманже з сиром - фото крок 2
Розведіть в молоці желатин, залиште набухати 20 хвилин. Якщо інструкцією на упаковці передбачено по-іншому, робіть відповідно до інструкції.
бланманже з сиром - фото крок 3
Абрикоси промийте, розділіть на половинки і видаліть кісточки.
бланманже з сиром - фото крок 4
Перемішайте сир з цукровим піском, ванільним цукром і сметаною. Набряклий желатин прогрійте на повільному вогні, але не кип'ятіть.
бланманже з сиром - фото крок 5
Вливаємо тонкою цівкою желатин в сирну масу, також додаємо абрикоси і перемішуємо.
бланманже з сиром - фото крок 6
Перекладаємо масу в форму і відправляємо в холодильник для застигання на 4-5 годин.
бланманже з сиром - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти