Бланманже з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Французький сирний десерт желе має дуже ніжною структурою і незабутнім яскравим смаком. В десерт додають різні фрукти, наприклад, персики або абрикоси. Спробуйте приготувати!
Дивіться, як приготувати желе з сиром в домашніх умовах. Щоб ваш десерт вийшов смачним і з правильною ніжною структурою, залишайте його в холодильнику для застигання не менше 4-5 годин. Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які доступні фрукти. Хай щастить!
- Молоко - 0, 5 склянки
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Цукор ванільний - 10 грам
- Сир - 250 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Абрикоси - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Розведіть в молоці желатин, залиште набухати 20 хвилин. Якщо інструкцією на упаковці передбачено по-іншому, робіть відповідно до інструкції.
Абрикоси промийте, розділіть на половинки і видаліть кісточки.
Перемішайте сир з цукровим піском, ванільним цукром і сметаною. Набряклий желатин прогрійте на повільному вогні, але не кип'ятіть.
Вливаємо тонкою цівкою желатин в сирну масу, також додаємо абрикоси і перемішуємо.
Перекладаємо масу в форму і відправляємо в холодильник для застигання на 4-5 годин.
Смачного!