Бланманже кавове
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите каву з вершками? Пригощайтеся в жарку погоду кавовим желе. Цей прохолодний десерт для вас! Бланманже буде танути у вас на мові і приносити смак фраппе - кава з льодом. Приємного!
Бланманже - білий десерт з французької кухні. А якщо додати в нього свіжозаварений кави, то у вас вийде ще один вишуканий ароматний десерт. Десерт, який приємно освіжає у спеку і надає бадьорості. Рецепт, як приготувати кавове желе, Дивіться нижче.
- Кава міцний - 150 мілілітрів (свіжозаварений)
- Молоко - 350 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершки 20% - 150 мілілітрів
- Якщо-якщо - 7 грам
Заваріть міцну каву. З 200 мл води 2 немає. L. Натурального с / меленої кави.
Агар-агар залийте теплими вершками, залиште набухати на 30 хвилин.
Молоко, цукор, ванілін і свіжозаварений кави з'єднайте в каструльці і доведіть до кипіння.
Влити набряклий агар-агар, доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, до повного розчинення агар-агар.
Розлийте по силіконовим формочках, остудіть до кімнатної температури. Поставте кавове желе в морозильник на 1, 5-2 годину.
Перед подачею за 10 хвилин дістаньте з морозильника, акуратно дістаньте з формочок. За бажанням посипте тертим шоколадом. Смачного!