Рецепт Бланманже кавове фото

Бланманже кавове
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Молоко , Ваніль , Спеції , Прянощі , Приправи , Ванілін
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Літні
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ви любите каву з вершками? Пригощайтеся в жарку погоду кавовим желе. Цей прохолодний десерт для вас! Бланманже буде танути у вас на мові і приносити смак фраппе - кава з льодом. Приємного!

Опис приготування:

Бланманже - білий десерт з французької кухні. А якщо додати в нього свіжозаварений кави, то у вас вийде ще один вишуканий ароматний десерт. Десерт, який приємно освіжає у спеку і надає бадьорості. Рецепт, як приготувати кавове желе, Дивіться нижче.

  • Кава міцний - 150 мілілітрів (свіжозаварений)
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершки 20% - 150 мілілітрів
  • Якщо-якщо - 7 грам
бланманже кавове - фото крок 1
Заваріть міцну каву. З 200 мл води 2 немає. L. Натурального с / меленої кави.
бланманже кавове - фото крок 2
Агар-агар залийте теплими вершками, залиште набухати на 30 хвилин.
бланманже кавове - фото крок 3
Молоко, цукор, ванілін і свіжозаварений кави з'єднайте в каструльці і доведіть до кипіння.
бланманже кавове - фото крок 4
Влити набряклий агар-агар, доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, до повного розчинення агар-агар.
бланманже кавове - фото крок 5
Розлийте по силіконовим формочках, остудіть до кімнатної температури. Поставте кавове желе в морозильник на 1, 5-2 годину.
бланманже кавове - фото крок 6
Перед подачею за 10 хвилин дістаньте з морозильника, акуратно дістаньте з формочок. За бажанням посипте тертим шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти