Рецепт Биточки з грибами фото

Биточки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Капуста, Гриби
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Биточки

Биточки з грибами - дивовижне блюдо, яке готується з м'ясного фаршу, а начиняється обсмаженими грибами з цибулею. Просто і смачно! Підійде і на свято.

Биточки з м'яса індички з грибною начинкою виходять дуже смачними. А готувати дуже просто і швидко. Отже, приступимо:

1. Філе індички промийте, злегка просушіть і поріжте великими шматками.

2. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.

3. М'ясо індички і кольорову капусту пропустіть через м'ясорубку. У фарш додайте яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.

4. Печериці та цибулю порізати і обсмажити на рослинне маслі хвилин 10-15.

5. Сир натріть на тертці.

6. Тепер приступаємо до формування биточків. З фаршу зробіть корж, на неї покладіть трохи начинки і дрібку тертого сиру. Потім загорніть биток так, щоб гриби і сир виявилися всередині фаршу.

7. Обсмажте биточки на олії на середньо-високому вогні до рум'яної скоринки.

На стіл можна подати зі свіжими овочами або іншим гарніром на ваш смак.

Смачного!

  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Філе індички - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Биточки з м'яса індички з грибною начинкою виходять дуже смачними. А готувати дуже просто і швидко. Отже, приступимо:

1. Філе індички промийте, злегка просушіть і поріжте великими шматками.

2. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.

3. М'ясо індички і кольорову капусту пропустіть через м'ясорубку. У фарш додайте яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.

4. Печериці та цибулю порізати і обсмажити на рослинне маслі хвилин 10-15.

5. Сир натріть на тертці.

6. Тепер приступаємо до формування биточків. З фаршу зробіть корж, на неї покладіть трохи начинки і дрібку тертого сиру. Потім загорніть биток так, щоб гриби і сир виявилися всередині фаршу.

7. Обсмажте биточки на олії на середньо-високому вогні до рум'яної скоринки.

На стіл можна подати зі свіжими овочами або іншим гарніром на ваш смак.

Смачного!

Схожі рецепти