Биточки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Биточки з грибами - дивовижне блюдо, яке готується з м'ясного фаршу, а начиняється обсмаженими грибами з цибулею. Просто і смачно! Підійде і на свято.
Биточки з м'яса індички з грибною начинкою виходять дуже смачними. А готувати дуже просто і швидко. Отже, приступимо:
1. Філе індички промийте, злегка просушіть і поріжте великими шматками.
2. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.
3. М'ясо індички і кольорову капусту пропустіть через м'ясорубку. У фарш додайте яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.
4. Печериці та цибулю порізати і обсмажити на рослинне маслі хвилин 10-15.
5. Сир натріть на тертці.
6. Тепер приступаємо до формування биточків. З фаршу зробіть корж, на неї покладіть трохи начинки і дрібку тертого сиру. Потім загорніть биток так, щоб гриби і сир виявилися всередині фаршу.
7. Обсмажте биточки на олії на середньо-високому вогні до рум'яної скоринки.
На стіл можна подати зі свіжими овочами або іншим гарніром на ваш смак.
Смачного!
- Кольорова капуста - 200 грам
- Філе індички - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Філе індички промийте, злегка просушіть і поріжте великими шматками.
2. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.
3. М'ясо індички і кольорову капусту пропустіть через м'ясорубку. У фарш додайте яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.
4. Печериці та цибулю порізати і обсмажити на рослинне маслі хвилин 10-15.
5. Сир натріть на тертці.
6. Тепер приступаємо до формування биточків. З фаршу зробіть корж, на неї покладіть трохи начинки і дрібку тертого сиру. Потім загорніть биток так, щоб гриби і сир виявилися всередині фаршу.
7. Обсмажте биточки на олії на середньо-високому вогні до рум'яної скоринки.
На стіл можна подати зі свіжими овочами або іншим гарніром на ваш смак.
Смачного!