Бісквітний торт «Слов'яночка»
(покроковий рецепт з фото)
Торт виходить - просто пальчики оближеш! І все завдяки секретному інгредієнту в складі крему. Читайте, як приготувати бісквітний торт "слов'яночка", і подаруйте своїм гостям море задоволення!
Бісквіт повинен обов'язково відлежатися 5-6 годин. Перед тим як збирати торт, просочіть кожен корж. Для просочення в воду (300 грам) додайте цукор (150 грам), доведіть до кипіння і змішайте з 3 столовими ложками коньяку.
- Молоко - 500 грам (в вершках)
- Цукор - 130 грам (в вершках)
- Ванільний цукор - 1 штука (в вершках)
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки (в вершках)
- Вершкове масло - 180 грам (в вершках)
- Яйця - 5 штук (корж 1)
- Цукор - 5 Ст. Ложок (корж 1)
- Борошно - 140 грам (корж 1)
- Мак - 2 Ст. Ложки (корж 1)
- Яйця - 5 штук (корж 2)
- Борошно - 5 Ст. Ложок (корж 2)
- Какао - 2 Ст. Ложки (корж 2)
- Борошно - 140 грам (корж 2)
- Халва - 70-150 грам (в вершках)
2. В молоко додайте цукор (в тому числі і ванільний), доведіть до кипіння. Не перестаючи помішувати вінчиком яєчну суміш, тонкою цівкою введіть в неї молоко.
4. Розм'якшене вершкове масло збийте міксером, поки воно не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі. Потім частинами вводите заварний крем і продовжуйте збивати.
6. Для приготування бісквіта з маком збийте яйця з дрібкою солі. Коли маса посвітлішає, почніть частинами вводити цукор, не припиняючи збивати. Вийде густа, стійка піна.
12. Прикрасьте торт на свій смак. Я просто посипала його какао. Обов'язково дайте час торту просочитися, залиште його найкраще на ніч.