Манта в слов'янській мові
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і ситні манти по-слов'янськи в домашніх умовах, - ну хто ж залишиться байдужим? З радістю поділюся з вами цим рецептом, можна заморозити зайве, і буде вам заготовка на майбутнє!
Звичайно ж, цей простий рецепт мант по-слов'янськи за своїм принципом нічим не відрізняється від узбецької варіації. Просто ми не додаємо яйця, та й інгредієнти використовуємо більш звичні, а то моє сімейство, наприклад, від баранини, а вже тим більше, курдюка, ніс верне! Тому я тепер користуюся цим рецептом приготування мант по-слов'янськи, спробуйте, Проте смачно!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка (плюс півсклянки для фаршу)
- Яловичина - 500 грам
- Шпик - 50 грам
- Зелень - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - 1 За смаком
1. Робимо тісто. Змішаємо борошно, сіль і воду, поки не вийде туге, але еластичне тісто.
2. Тісто нехай поки відпочине в холодильнику. Займемося начинкою. Фарш, шпик, цибуля пропускаємо через м'ясорубку зі спеціями. Перемішаємо, а потім додамо роздавлений часник, подрібнену зелень, вливаємо воду. Перемішаємо.
3. Тепер тісто дістаємо, розгортаємо в коржик, і за допомогою тарілок або чашок вирізаємо кружечки. По центру кожного - начинку. Zashtipиvaem кінець.
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
5. Смачного!