Рецепт Манта в слов'янській мові фото

Манта в слов'янській мові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Фарш, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Страви на пару, Пельмені

Дуже смачні і ситні манти по-слов'янськи в домашніх умовах, - ну хто ж залишиться байдужим? З радістю поділюся з вами цим рецептом, можна заморозити зайве, і буде вам заготовка на майбутнє!

Звичайно ж, цей простий рецепт мант по-слов'янськи за своїм принципом нічим не відрізняється від узбецької варіації. Просто ми не додаємо яйця, та й інгредієнти використовуємо більш звичні, а то моє сімейство, наприклад, від баранини, а вже тим більше, курдюка, ніс верне! Тому я тепер користуюся цим рецептом приготування мант по-слов'янськи, спробуйте, Проте смачно!

  • Борошно - 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка (плюс півсклянки для фаршу)
  • Яловичина - 500 грам
  • Шпик - 50 грам
  • Зелень - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - 1 За смаком
манта в слов'янській мові - фото крок 1
1. Робимо тісто. Змішаємо борошно, сіль і воду, поки не вийде туге, але еластичне тісто.
манта в слов'янській мові - фото крок 2
2. Тісто нехай поки відпочине в холодильнику. Займемося начинкою. Фарш, шпик, цибуля пропускаємо через м'ясорубку зі спеціями. Перемішаємо, а потім додамо роздавлений часник, подрібнену зелень, вливаємо воду. Перемішаємо.
манта в слов'янській мові - фото крок 3
3. Тепер тісто дістаємо, розгортаємо в коржик, і за допомогою тарілок або чашок вирізаємо кружечки. По центру кожного - начинку. Zashtipиvaem кінець.
манта в слов'янській мові - фото крок 4
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
манта в слов'янській мові - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти