Рецепт Салат «Слов'янський» фото

Салат «Слов'янський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Пропоную вашій увазі цікавий салат "слов'янський", в якому надзвичайно смачно поєднуються дуже зрозумілі і доступні інгредієнти.

1. Рецепт приготування салату "слов'янський" насправді досить простий. Для початку необхідно зварити до готовності гречку в підсоленій воді. Дати їй добре настоятися, а потім остудити.

2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Шинку нарізати невеликими брусочками. Можна використовувати також відварне нежирне м'ясо або куряче філе.

3. Морква по-корейськи також бажано трохи подрібнити ножем.

4. Маринований огірок просушити і нарізати середніми кубиками.

5. Консервований зелений горошок відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини.

6. Цибулину очистити і нарізати кубиками. Залити окропом на пару хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Можна також замаринувати цибулю в оцті або підсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.

7. У салатник зібрати всі інгредієнти, включаючи остигнула гречку.

8. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в салат.

9. Заправити за смаком майонезом і ретельно перемішати.

Вийшов дуже оригінальний салат "слов'янський" в домашніх умовах.

  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Гречка - 100 грам
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Шинка - 350-400 грам (або відварене м'ясо)
  • Консервований горошок - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Майонез - 100-150 грам
1. Рецепт приготування салату "слов'янський" насправді досить простий. Для початку необхідно зварити до готовності гречку в підсоленій воді. Дати їй добре настоятися, а потім остудити.

2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Шинку нарізати невеликими брусочками. Можна використовувати також відварне нежирне м'ясо або куряче філе.

3. Морква по-корейськи також бажано трохи подрібнити ножем.

4. Маринований огірок просушити і нарізати середніми кубиками.

5. Консервований зелений горошок відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини.

6. Цибулину очистити і нарізати кубиками. Залити окропом на пару хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Можна також замаринувати цибулю в оцті або підсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.

7. У салатник зібрати всі інгредієнти, включаючи остигнула гречку.

8. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в салат.

9. Заправити за смаком майонезом і ретельно перемішати.

Вийшов дуже оригінальний салат "слов'янський" в домашніх умовах.

Схожі рецепти