Салат «Слов'янський»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі цікавий салат "слов'янський", в якому надзвичайно смачно поєднуються дуже зрозумілі і доступні інгредієнти.
1. Рецепт приготування салату "слов'янський" насправді досить простий. Для початку необхідно зварити до готовності гречку в підсоленій воді. Дати їй добре настоятися, а потім остудити.
2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Шинку нарізати невеликими брусочками. Можна використовувати також відварне нежирне м'ясо або куряче філе.
3. Морква по-корейськи також бажано трохи подрібнити ножем.
4. Маринований огірок просушити і нарізати середніми кубиками.
5. Консервований зелений горошок відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини.
6. Цибулину очистити і нарізати кубиками. Залити окропом на пару хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Можна також замаринувати цибулю в оцті або підсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
7. У салатник зібрати всі інгредієнти, включаючи остигнула гречку.
8. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в салат.
9. Заправити за смаком майонезом і ретельно перемішати.
Вийшов дуже оригінальний салат "слов'янський" в домашніх умовах.
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Гречка - 100 грам
- Огірок маринований - 2 штуки
- Шинка - 350-400 грам (або відварене м'ясо)
- Консервований горошок - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Свіжа зелень - 10 грам
- Майонез - 100-150 грам
2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Шинку нарізати невеликими брусочками. Можна використовувати також відварне нежирне м'ясо або куряче філе.
3. Морква по-корейськи також бажано трохи подрібнити ножем.
4. Маринований огірок просушити і нарізати середніми кубиками.
5. Консервований зелений горошок відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини.
6. Цибулину очистити і нарізати кубиками. Залити окропом на пару хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Можна також замаринувати цибулю в оцті або підсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
7. У салатник зібрати всі інгредієнти, включаючи остигнула гречку.
8. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в салат.
9. Заправити за смаком майонезом і ретельно перемішати.
Вийшов дуже оригінальний салат "слов'янський" в домашніх умовах.