Бісквіт за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Я вже давно відкрила для себе дивну істину - якщо робити коржі, то краще духовка, а ось якщо суфле, biskvitи, і все то, що має підніматися, - мікрохвильовку ніщо не замінить! Бісквіт буде відмінний!
Такий бісквіт за 5 хвилин в домашніх умовах виходить з першого разу у всіх, хто тільки не брався за його підготовку. А хто готував бісквіти в духовці, знає, що не так це і просто - бісквіт часто нерівномірно піднімається, нерівномірно пропікається… Тобто ідея зробити бісквітний торт може так і залишитися нереалізованою. Але тільки не з цим унікальним рецептом приготування бісквіта за 5 хвилин, Будьте впевнені!
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 3/4 склянки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
1. Яйця збиваємо з цукром. Паралельно на водяній бані або в мікрохвильовій печі розтоплюємо вершкове масло.
2. Змішаємо збиті яйця, олія, соду, ванілін і какао.
3. Домішуємо борошно.
4. Тепер беремо склянку (тільки такий, щоб не лопнув в мікрохвильовці, наберемо трохи водички, і поміщаємо по центру. Це щоб бісквіт краще пропікся.
5. Випікаємо на повній потужності мікрохвильовки п'ять хвилин, а потім ще нехай постоїть хвилини три на витримці, прогріється.
6. Готово! Я зверху бісквіт промазують розтопленим шоколадом, а ви вже думайте самі, чим хочете прикрасити. Приємною готування!